Скандалният зам.-шеф на Народния театър Цветан Николов, който бе уволнен

...
Скандалният зам.-шеф на Народния театър Цветан Николов, който бе уволнен
Коментари Харесай

Цецо Тотото посегнал към чашката заради палава съпруга

Скандалният зам.-шеф на Народния спектакъл Цветан Николов, който бе уволнен след редовно пиене и присъда за злополука след приложимост на алкохол, от няколко месеца към този момент е изцяло изтрезнял.
За това обаче била платена извънредно висока цена и то не от артиста, а от неговия татко.

Родителят на Цецо Тотото живеел в Испания от години и се радвал на извънредно положителни приходи от работата си там, с които помагал и на своя артистичен наследник в България. Оказало се обаче, че това не била помощта, от която артистът се нуждае. Човекът го осъзнал едвам когато при започване на годината синът му получи 11 месеца условна присъда с 3 години изпитателен период, откакто през лятото катастрофира мъртво пийнал в София и едвам не се умъртви, писа " Уикенд “.

" Прибирам се в България! ", отсякъл бащата, събрал си багажа и си намерил работа в София, единствено и единствено да е до своя алкохолизиран наследник. " Той се принуди да стане охранител за 700 лв. заплата, с цел да пази Цецо от бутилката ", описват близки до възрастния мъж. Според тях, бащата е единственият човек, който може да вкара в правия път театралния зам.-директор, който месеци наред не можеше да бъде уволнен, тъй като си взимаше подправени болнични.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР