Скандалният зам.-шеф на Народния театър Цветан Николов, който бе уволнен

...
Скандалният зам.-шеф на Народния театър Цветан Николов, който бе уволнен
Коментари Харесай

Цецо Тотото посегнал към чашката заради палава съпруга

 Скандалният зам.-шеф на Народния спектакъл Цветан Николов, който бе уволнен след редовно пиене и присъда за злополука след приложимост на алкохол, от няколко месеца към този момент е изцяло изтрезнял.

За това обаче била платена извънредно висока цена и то не от артиста, а от неговия татко. 

Родителят на Цецо Тотото живеел в Испания от години и се радвал на извънредно положителни приходи от работата си там, с които помагал и на своя артистичен наследник в България. Оказало се обаче, че това не била помощта, от която артистът се нуждае. Човекът го осъзнал едвам когато при започване на годината синът му получи 11 месеца условна присъда с 3 години изпитателен период, откакто през лятото катастрофира мъртво пийнал в София и едвам не се умъртви, писа " Уикенд “.

" Прибирам се в България! ", отсякъл бащата, събрал си багажа и си намерил работа в София, единствено и единствено да е до своя алкохолизиран наследник. " Той се принуди да стане охранител за 700 лв. заплата, с цел да пази Цецо от бутилката ", шушукат близки до възрастния мъж. Според тях, бащата е единственият човек, който може да вкара в правия път театралния зам.-директор, който месеци наред не можеше да бъде уволнен, тъй като си взимаше подправени болнични. 

Макар че Цецо скоро ще стане на 34 години и има лично дете, към момента усещал голям почит към баща си и в негово наличие не смеел да протяга ръка към бутилката. Преди завръщането му от Испания, артистът минал през специфична терапия, която му помогнала да се откаже от мощните напитки, само че негови познати считат, че без татко си, който го следи от близко и го управлява, той несъмнено от дълго време е щял да се върне към нездравословните привички. 

Приятелите на Николов са безапелационни, че единствената причина за залитането му към алкохола е някогашната му жена Елена, от която има дете. " Тя е огромна въртиопашка! Има доста слаб ангел и на никого не отхвърля! Сигурно е преспала с половин София, слагаше му рога с който ѝ падне, даже с негов непосредствен другар ", считат те. 

Според близки до артиста, точно след скандал поради поредна невярност на Елена тя си събрала багажа и се пренесла да живее при своите родители, взимайки със себе си и дъщеричката си от артиста. Той елементарно понесъл раздялата с майката, само че не можел да понесе неналичието на момиченцето. Именно това го тласнало към алкохола.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР