Скандалният влогър Фавиол Сефери се похвали с невиждан подарък. Вчера

...
Скандалният влогър Фавиол Сефери се похвали с невиждан подарък. Вчера
Коментари Харесай

Скандален бургаски влогър се изфука с невиждан подарък за 300 бона

Скандалният влогър Фавиол Сефери се похвали с невъобразим подарък. Вчера вечерта ютубърът качи клипче по какъв начин се качва в чисто ново, черно Мазерати, опаковано със златна панделка. Според осведомени возилото коства най-малко 300 бона, оповестява hotarena.net

Сигурни източници потвърдиха, че колата е подарък от съдружника на Фавиол, който е притежател на бутиците Мартинез, както и на парфюмния цех в Русе. Поводът бил не дребен, а точно една година от основаването на парфюма, с който ютубърът генерира няколко милиона оборот на компанията.

Най-скандалното обаче е, че откакто подвигна цялата Русенска прокуратура на крайник поради кокаиновите си изцепки, Фавиол най-спокойно и безсрамно театралничи в новият си автомобил и размахва междинни пръсти от него.

Припомняме че преди две седмици младият ютубър разгласява фотография в инстаграм, на която издайнически се виждаше прахуляк, подреден на линийки и свита на тръбичка банкнота. Веднага откакто почитателите му сигнализираха за резила, той изтри фотографията.

Източници от обкръжението на албанеца снесоха, че той е бил арестуван за разпит и е преспал в русенско районно ръководство. Сеизрана беше и прокуратурата в дунавския град, която щеше да ревизира има ли данни за покачване на обвиняване против самозабравилия се самохвалец.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР