Скандалният тенисист Ник Кирьос призна, че е играл срещу Рафаел

...
Скандалният тенисист Ник Кирьос призна, че е играл срещу Рафаел
Коментари Харесай

Кирьос победил Надал след нощ на купонясване

Скандалният тенисист Ник Кирьос призна, че е играл против Рафаел Надал с махмурлук. Това той разкри в подкаста на комедианта Елиът Лоней, с който са купонясвали дружно една или две нощи преди мача му с испанеца. Става въпрос за дуела посред им в Синсинати през 2017 година, когато австралиецът победи с 6:2, 7:5.

“Ти беше в Америка и мисля, че в нощта преди да играеш с Рафа, или две нощи преди този момент, ние купонясвахве. Ти, аз и няколко други наши другари се напихме. Ти крепко се напи. След това помня по какъв начин съм в хотелската стая и съм цялостен мъртвец. Включвам тв приемника и даваха теб по какъв начин размазваш Рафаел Надал на твърда настилка. Не можех да допускам. Казах на мой другар: “Не мога да допускам, че Ник прави това. Не единствено, че играе против един от най-хубавите тенисисти в света и го смазва, само че той беше на ваучър с нас преди по-малко от 24 часа. Това е лудост”. Не разбирам по какъв начин си кадърен да играеш тенис на това равнище, откакто направи такива неща по време на ваучър. Как го правиш? Ти несъмнено изпи повече и от мен, а аз бях мъртвец. Не бях на себе си три-четири дни”, описа Лоней.
#Tenis | Nick Kyrgios confiesa que jugó borracho contra Rafa Nadal El australiano podría referirse a un partido de hace tres temporadas en Cincinnati que disputó con resaca. https://t.co/9lrg1BiZrH
— La Razón (@larazon_es) June 6, 2020 “Купонясвахме и си прекарахме ужасно. Доста съм сигурен, че се напихме доста крепко. Ден и половина по-късно видях жребия и разбрах, че ще играя с Рафа. Това с нищо не промени обстановката. Вече съм ти казвал какво мисля за тези играчи. Не им приписвам почитание единствено поради това, което са, или поради постигнатото от тях. Просто излязох на корта и се споделих: “Виж, ще играя мощно. Знам, че не мога да се движа, тъй като най-вероятно към момента имам махмурлук. Така че ще би трябвало да поднасям в действителност мощно и да играя супер нападателно. Звездите просто се подредиха същата вечер. Толкова е просто, наистина”, отвърна Кирьос.  Мъри и подпийналият Кирьос със занимателен видео чат (видео) Наскоро австралиецът организира видео диалог с Анди Мъри в Инстаграм, в който непрекъснато отпиваше от чаша с вино, поради което мнозина от почитателите взеха решение, че тогава той е бил пийнал.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР