Скандалният случай с подивелия шведския турист, който нападна камериерката Диана

...
Скандалният случай с подивелия шведския турист, който нападна камериерката Диана
Коментари Харесай

Само в БЛИЦ! Мрежата полудя! Искат линч за шведа, ритнал зверски камериерка в главата в Слънчев бряг

Скандалният случай с подивелия шведския екскурзиант, който атакува камериерката Диана в хотел в " Слънчев бряг " разбуни духовете в онлайн пространството. Напрежението ескалира и след появилото се брутално видео. Хората заливат мрежата с мнения и въпроси дали ще има правдивост. Част от тях се съмняват и считат, че чужденецът ще се измъкне ненаказан поради правосъдната ни система, която не признава видеото за доказателство. Хората роптаят до каква степен сме се докарали да ни подритват западняците, възмущават се и за какво мълчат правозащитниците. Вижте част от мненията :

Ето и част от мненията:

граф Съри
" Научно е потвърдено,че 1 на 4 мъже е психар. При дамите по рядко 1 на 100. Може дълго време да не срещате нито един сходен вид, само че може и единствено на такива да налитате. Някой в никакъв случай не срещат такива,а други ги притеглят.Късмет!Този с изключение на пийнал или дрогиран сигурно е психар.Като оня,дето ритна старата жена на спирката -това не е естествена реакция!

Митьо
" Абе тия шведи огромни мъже били и доста нападателни и огромни побойници... на беззащитни и възрастни дами...!!! Спомням си, по какъв начин преди години един млад и пийнал швед на каратист се правеше пред българите и нападателно голем нож извади за нахлуване против българските мутри охранители, само че единствено за секунди това му костваше живота в една нощна дискотека в Несебър, пък след това шведските вестници гърмяха че шведските мирни туристи не били предпазени в България...!!!

до граф Съри
" Кой го потвърди това? Недей приказва нелепости, че в случай че се вгледаш малко една естествена жена няма да намериш.

Гайдарски
" В тая страна българите ли се свършиха? Няма ли кой да отбрани стара жена, работеща на остарели години за едно парче самун. Ако беше турчин, щеше да се отвържат откачалките, да се написа за робството, мюсюлманите, мръсните турци. Виж швед е друго, цивилизован е. Позволено му е да бие възрастни българки нашите майки и татковци. Къде си симеонов, сидеров, каракачански, джамбазски покажете му къде се намира на простака.

Това е ситуацията!
Чужденците знаят, че в България може да правят всичко безнаказано - тук те се усещат Господари! Онова дрогирано ингелизче закла наше момче - пуснаха ли го? Пуснаха го и в този момент то си пие бирата свободно у тях на Острова, а нашия в гроба. И на този отпадък - швед, не швед - ще му се размине! Само тъй като е чужденец! Ние българите сме небогати и беззащитни...

99
Най-срамното е,че евентуално в този момент и дамата ще бъде уволнена. Те така и така не заплащат в Слънчев Бряг. Ако те обезпечават е на минимална заплата. Хотела незабавно ще се опита да скрие случая. И най-после какво остава? Камериерката в болница с проблеми с здравето а този лиолио ще си пие уискито и ще продължи...... това е българия в деношно време. Щом куките са го пускани какво има да приказваме? То оставаше и да го задържат за повече. Толкова ги мързииииии. После желали заплати? пфуууу нямат съображение и за 1 лева от горната страна да им се даде...



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР