Скандалният случай с момченцето, което бе взето от панагюрската детска

...
Скандалният случай с момченцето, което бе взето от панагюрската детска
Коментари Харесай

Спорът за насиненото в детска градина дете - отново в съда

Скандалният случай с момченцето, което бе взето от панагюрската детска градина „ Пролет “ със синини по лицето, шията и бузките на 5 септември 2017 година, още веднъж влиза в съда. Този пък дядото на детето Красимир Налбантов, упрекнат, че е блъснал на учителката на внука си Павлина Ерова два шамара и се е заканил „ да я унищожи “, апелира наложеното му от районните магистрати в средногорския град условно наказване от 6 месеца при тригодишен изпитателен интервал. Мъжът е наказан да заплати на нападнатата и 1000 лв. отплата. Делото стартира в 9,30 часа.

Случаят закупи национална популярност, откакто бащата на момченцето – Георги Налбантов, пусна в обществените мрежи фотоси на сина си и описа, че го е взел с забележимите синини след първия му ден в детската градина. Малко по-късно на същия ден Георги и Красимир се връщат в градината, с цел да желаят пояснение от учителката за случилото се. Тя им споделя, че дребният не е удрян, а е щипан и ухапан от по-голямо дете, с което играел. Дядото обаче в гнева си удря два шамара на Ерова и й споделя: „ Мъртва си, да знаеш “ пред очите на чиновници и децата от групата, съгласно обвиняването.

Мъжът отхвърля да е посягал и да се е заканвал. Иска да бъде оправдан и оневинен.

Междувременно Налбантови заведоха дело в Панагюрския областен съд против педагожката за обезщетение от 5000 лв., само че още на първото съвещание изненадващо никой от фамилията не се яви. В момента е в ход различен развой, в Окръжния съд, като искът е за 26 000 лв..
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР