Скандалният ресторант 4 you в Слънчев бряг хлопна кепенци, а

...
Скандалният ресторант 4 you в Слънчев бряг хлопна кепенци, а
Коментари Харесай

Гореща новина, свързана с Митьо Очите и Божо Кравата! Печалният ресторант "4 you", където се гърмяха сега...

Скандалният ресторант " 4 you " в Слънчев бряг хлопна кепенци, а част от него бе наложително съборена. Кръчмата, която се свързва с Божидар Кузманов-Кравата, падна в жертва на масираните акции против противозаконното строителство, които текат в курорта от месец, съобщи Монитор. Проверка на място е открила, че оборотното заведение не дава отговор на условията и няма план за дървен под.

Събарянето е разпоредено със заповед на общинските управляващи в Несебър. Изпратените бригади събориха целия заслон на " 4 you " и лятната градина, в която преди година се разигра кървавата престрелка сред бандите на Митьо Очите и Божо Кравата.

Ресторантът се намира в партерната част на солидна хотелска постройка, заради което няма по какъв начин да бъде съборено цялото. Според общинарите, закритата част също не покрива условията за заведение за публично хранене, заради което евентуално ще бъде запечатана. На процедура обаче клиентите ходеха там поради екзотичната градина. Дори и да остане да работи закритото помещение, то никога няма да бъде толкоз сполучливо, тъй като през лятото туристите избират да са навън, разясниха хора от сектора.

Собственикът на ресторанта Данаил Петков е бил прочут още преди седмица за заповедта за срутване. Той обаче до последно вярваше, че ще му се размине, с вярата че прокуратурата ще спре събарянето, с цел да се резервира мястото на закононарушението до привършване на следствието. Това обаче не се случи и служащите започнаха за разрушават заведението. Акцията по събарянето мина под полицейска обсада, а ченгетата опънаха кордон и следяха да не се стига до кавги и безредици. Когато видяха, че срутване ще има, чиновници на заведението започнаха да изнасят маси, столове и лампиони.

Кръчмата се прочу на 8 юни предходната година, когато гардове на Митьо Очите и Божо Кравата я трансфораха във фронтова линия и изсипаха дъжд от патрони. В рисковата престрелка на място бе погубен телохранителят на Очите Александър Алексиев, а сътрудника му Никола Маринов - Магарето бе ранен на няколко места. Несебърският необут Митьо Очите пък бе прострелян със седем патрона и оцеля като по знамение след дълга кома. От нощта на престрелката, стартира залеза на ресторант " 4 you ". Заведението хлопна кепенци и остана затворено и обградено със сигнални ленти повече от два месеца. Собствениците съумяха да отворят едвам в края на лятото. Проблемите продължиха и тази година. Преди месец скандалната механа пламна измежду нощ, а пламъците унищожиха огромна част от навеса и обзавеждането. Криминалистите са безапелационни, че палежът е тенденциозен, само че досега те не са разкрити. След главен ремонт кръчмата отвори порти преди седмица изцяло актуализирана, само че работи едвам седмица.

Това е второто съборено заведение, зад което импровизирано се знае че стои Божо Кравата, въпреки името му да не попада като притежател. Преди десетина дни започва друга зрелищна акция по събарянето на хитовата дискотека " Оксижен ". И на двете заведения притежател се води Данаил Петков, който е дясна ръка на Божо Кравата.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР