Скандалният рапър Кание Уест заяви в интервю в предаването "Бийтс

...
Скандалният рапър Кание Уест заяви в интервю в предаването "Бийтс
Коментари Харесай

Кание Уест: Ще бъда президент на САЩ

Скандалният рапър Кание Уест съобщи в изявление в предаването "Бийтс 1 шоу ", че е убеден, че един ден ще стане президент на Съединени американски щати.

Медийната изява на 42-годишният музикант се състоя броени часове, преди излизането на новия му албум "Jesus is King ", оповестява Франс прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Уест, който от известно време обществено обявява привързаността си към християнството, застъпи разнородни тематики в с водещия на шоуто Зейн Лоу - от порнографията до Доналд Тръмп.

"Ще пристигна време, когато аз ще бъда президент на Съединени американски щати и ще си спомня... всеки, който не е имал потенциала да разбере на културно равнище това, което вършим ", сподели Уест, без да посочи кого има поради.

Той намерено съобщи поддръжката си за републиканския президент. Уест постоянно се явяваше на обществени места с алена бейзболна шапка, на която беше изписан предизборния девиз на Тръмп.

"За най-големия жив реализатор, носенето на алена шапка беше като Божия смешка против всички хора от левицата. Исках да им кажа - "Не, вашите номера не минават пред Кание! ", изясни рапърът.

Той увери аудиторията, че един ден ще стане новия собственик на Белия дом. Уест довери, че е помолил всички членове на екипа, който му оказа помощ да запише деветия си студиен албум, да се въздържат от извънбрачни полови връзки. Рапърът си призна, че преди време бил мъчително привързан към порнографията и към секса, само че в този момент към този момент не бил подвластен от тях.

Излизането на новия албум на Уест "Jesus is King " е съпроводено с появяването на 30-минутен едноименен филм. Рапърът довери, че десетият му албум ще е със заглавие "Jesus is Born " и ще види бял свят по Коледа.

Снимка: Getty Images
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР