Скандалният испански футболист Хесе Родригес е лудо влюбен и вече

...
Скандалният испански футболист Хесе Родригес е лудо влюбен и вече
Коментари Харесай

Хесе Родригес пак заби моделка /снимки/

Скандалният испански футболист Хесе Родригес е бясно влюбен и към този момент не крие новата си тръпка. Той се появи пред света с половинката си Джанира Барм.
Двамата използваха паузата в шампионата, с цел да се отдадат на сантиментална отмора. Нападателят заведе хубавицата в Лисабон. Влюбените споделиха няколко фотоси от ваканцията, с което официализираха връзката си. Те даже носят едни и същи пуловери.
Хесе и манекенката са дружно от няколко месеца. Джанира е модел от няколко години. Известна е с прозвището "каталунското Барби ".
Покрай Барм Родригес наподобява, че най-сетне се кротна. Той сменяше дамите една след друга след раздялата с Аура Руиз. Бившата му по никакъв начин не изненадващо също е моделка.
Двамата се разделиха със скандал преди няколко години. Футболистът заряза знойната кокона малко след раждането на сина им. Мъникът се появи на бял свят със съществени здравословни проблеми, които не престават и до през днешния ден. Аура не стопира да упреква Хесе, че изобщо не се интересува от сина си. Двамата са в непрестанна война.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР