Скандалният художник Валентин Бинчев разкри, че в миналото той е

...
Скандалният художник Валентин Бинчев разкри, че в миналото той е
Коментари Харесай

Художникът Валентин Бинчев: Гърдите на Ирен Онтева са мои!

Скандалният художник Валентин Бинчев разкри, че в предишното той е индивида, който е купил първия силиконов бюст на манекенката Ирен Онтева. Всъщност той дал заем на тогавашния сътрудник на хубавицата, с цел да й постави импланти, само че с днешна дата още не е получил парите си назад.

"Преди години дадох заем на Ирен Онтева да си направи бюста и любовникът й Красимир Узунов дo ден сегашен ми връща парите. Аз й дадох парите и й държах ръката, до момента в който подготвяха интервенцията, а в този момент се прави, че не ме познава ", отсече засегнат Бинчев пред "България Днес ".



Чешитът разкрива също, че преди да изгрее на стилния подиум, дългокраката хубавица е била "сервитьорка в непретенциозно кафенце на име "Валентино ", което се намираше на "Бачо Киро " и "Искър ". "Беше доста усмихната, чаровна, хареса ми. В един миг я взех за работа в една италианска компания за мебели, където имах общ бизнес. Ирен разнасяше календари, плакати по всякакви фестивали, там, където имаше изложения на мебели. Плащах й някакви пари като рекламен сътрудник, а тя беше и доста старателна. Иначе, дет' се вика, съм й давал пари да си купи и чорапогащник, с цел да върви по улицата както би трябвало, само че... ", върна лентата създателят.

Къде по-благоприятна развръзка има познанството му с друга паметна моделка от 90-те - Ралица Балева. С нея Бинчев е другар и до през днешния ден, като твърди, че хубавицата е уредила добре живота си и е щастлива, живейки отвън България.

Валентин Бинчев е приключил ВИАС, компетентност архитектура. Преди 10 ноември е ръководел клуба за художници студенти към Студентския дом на културата в София. Негови живописни платна и графики са владеене на доста галерии "по света и у нас ". В средата на 80-те Бинчев става основател на първите "пленери " (експозиции под намерено небе) в Градската градина и градинката пред "Кристал ". Заплашван е с физическа кавга от Държавна сигурност офицери. Тогавашното управление на СБХ написа яростно писмо до Централен комитет на Българска комунистическа партия, Централен комитет на ДКМС, БНР, Българска национална телевизия и Комитета за просвета, в което го жигосва като "вражески детайл " и "отявлен съперник на социалистическия натурализъм ". Въпреки това той не се счита за отстъпник, а за "свободен актьор ". След "нежната гражданска война " художникът откри и друго занятие за изява - медийното. Бе програмен шеф на телевизия "Ден ", както и създател и продуцент на "Голите вести " по МСАТ.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР