Скандалният футболист Дани Симпсън очаква дъщеричка от риалити звездата Мелиса

...
Скандалният футболист Дани Симпсън очаква дъщеричка от риалити звездата Мелиса
Коментари Харесай

Риалити звезда бременна от Дани Симпсън /снимки/

Скандалният футболист Дани Симпсън чака дъщеричка от риалити звездата Мелиса Рийвс. Това разкри другарка на сексапилната кокона.
Преди това Рийвс качи фотография на бъдещото си дете и написа “Бебето на Мелиса и Дани”. Тя по този начин и не посочи семейството на бащата. Според приятелката й досега футболистът на Хъдърсфийлд не е оказал никаква финансова или морална подкепа на бъдещата майка.
26-годишната Мелиса разгласи, че е бременна през януари. Тя още не е обявила обществено кой е бащата. Бившият състезател на "Лестър " също не разяснява информациите в британските медии.
“Мелиса не получи помощ или поддръжка през цялата бременност, показа приятелката на Рийвс пред “Дейи Мейл”. - Никога не е поискала и стотинка от Дани. Тя чака да отгледа щерка си като самотна майка и няма самообладание да посрещне бебето си.”
Близък до футболиста обаче е на радикално друго мнение. Аверът на Симпсън твърди, че той се е заклел да поддържа прочувствено и финансово.
“Мелиса схваща за какво Дани не оповестява обстоятелството, че той е бащата на нейното дете, само че тя сподели, че той е страховит зад кулисите”, разгласи приятелят на футболиста.
Симпсън закупи скандална популярност през 2016 година. Тогава той беше наказан за нахлуване над към този момент някогашната си половинка Стефани Уорд, която е майка на 8-годишната му щерка Скай.
Футболистът беше задържан, откакто по време на фамилен скандал опита да я удуши, а полицията бе викната от съседи, чули разпрата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР