Скандалният Динко Вълев от Ямбол, който стана известен като Ловеца

...
Скандалният Динко Вълев от Ямбол, който стана известен като Ловеца
Коментари Харесай

Бивша манекенка роди от Динко от Ямбол, ловецът спира с простотиите

Скандалният Динко Вълев от Ямбол, който стана прочут като Ловеца на бежанци, се снабди с щерка, научи HotArena. Риалити героят от „ ВИП Брадър ” твърди, че е подготвен да се посвети на фамилията си, а неприятните привички от недалечното минало е оставил зад тила си. „ Много съм благополучен, не може да се опише с думи! ”, показа разчувстваният татко.

Динко и красивата му другарка Весела са дружно от година и половина. Запознали се малко след присъединяване му в риалити шоуто през 2017 година Тя е от София и преди време се изявявала като модел. Зарязала столицата и заживяла в провинцията с Вълев, който й заречен, че нищо няма да й липсва.
Ямболията избрал за дъщеря си името Виктория, тъй като е благозвучно и в превод от латински значи победа. Бебето проплакало на 11 януари и младия баща се хвали, че се родило с съвършени ограничения. Динко се кълне, че бащинството доста го е трансформирало и се е трансформирало в приоритет за него. „ Вече не съм Ловеца на бежанци! Простотиите останаха в предишното. Нов човек съм! ”, безапелационен е Господин, както е същинското му име, написа " Уинекд ".

Някои хора от обкръжението му са скептични, че е допустима такава внезапна смяна у него. Преди 2 години някогашната му другарка Десислава обществено се оплака, че е била жертва на домашно принуждение. Според думите на момичето, Вълев я нападнал, тъй като бил пийнал. Под въздействието на солидно количество алкохол, той я блъснал в кръста, заключил я в банята и се опитал да отреже част от косата й. За да отбрани обвиняването си, Десислава приложи и фотоси, на които се виждат пострадвания и охлузвания по тялото й.

Динко обаче има своя версия за случилото си и твърди, че някогашната му е психологично болна. „ Тя е изцяло луда, също така ми изневеряваше! Кой ли не спа с нея, до момента в който сякаш ми беше гадже! Страшен миндил! Ако видиш, че жена ти праща голи фотоси, разчепена, на някакъв старец, няма ли да й цапнеш два шамара?! ”, оправда се Вълев, който стана прочут с деянията си на експанзия, побоищата и гонитбата на мигранти по турската граница.

След драмата с Десислава ямболията се сближи с друга жена – фолк певицата Дебора. Тя бяха съквартиранти в Къщата  на „ Биг Брадър: Мост Уонтед ”, даже се заприказва, че са освен това от другари.  Накрая обаче се изпокараха за пари и по този начин безславно завършиха връзките им. „ Дадох й пет бона, тъй като й трябваха незабавно, с цел да пусне нова ария. Дори не ми благодари, отчаян съм от нея! ”, разяснява тогава Динко.
Точно когато бил най-силно наскърбен от дамите, Ловеца на бежанци срещнал актуалната си половинка Весела. След няколко месеца блонинката забременяла и зарязала целия си живот в София, с цел да се реалокира в Ямбол. Динко Вълев се е зарекъл, че отсега нататък главната му грижа ще е фамилния живот и зарязва нощния живот, безкрайните купони и издевателствата по границите.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР