Скандалният бивш кмет на Галиче Ценко Чоков може пак да

...
Скандалният бивш кмет на Галиче Ценко Чоков може пак да
Коментари Харесай

Ценко Чоков се готви за изборите в Галиче

Скандалният някогашен кмет на Галиче Ценко Чоков може отново да стане кмет. Въпреки, че Върховен административен съд го в профил дефинитивно от поста, той може да се кандидатира още веднъж на локалните избори, които ще се проведат в селото в края на май. Нещо повече, подсъдимият за главатар на тайфа за рекет и тормоз счита да взе участие в конкуренцията като самостоятелен претендент, научи още "България Днес ".

Законът не може да спре Чоков, защото той не изтърпява наказване отнемане от независимост и дава отговор на всички останали условия. Делото против него и дребния му наследник Мартин се точи повече от 2 години, като разпитите на потърпевшите очевидци завършиха през януари. Оттогава до момента скандалният екскмет не се усеща задоволително добре здравословно, с цел да даде пояснения по обвиняванията и този стадий на процеса да бъде завършен с някакво решение.

Чоков е безапелационен, че има какво да каже, само че сега просто мозъкът му не е избистрен поради болежките. Магистратите трябваше да го чуят, с цел да могат да се произнесат на 22 януари, само че
това не се случи, тъй като на едно от съвещанията, Чоков бе докаран с кола за спешна помощ пред спецсъда. Той твърди, че не може да върви и от известно време не се обитава в килия, а в болничното заведение към Софийския затвор.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР