Скандалният австралийски тенисист Ник Кирьос се изказа обидно по адрес

...
Скандалният австралийски тенисист Ник Кирьос се изказа обидно по адрес
Коментари Харесай

Скандален австралийски тенисист: Интелектуалното ниво на Чорич е равно на нула

Скандалният австралийски тенисист Ник Кирьос се изрече обидно по адрес на хърватския си сътрудник Борна Чорич. Причина за словесната офанзива бе изявление от последните часове на преборилия ковид хърватин, че е прочел рецензиите на австралиеца, ориентирани към Adria Tour, само че не го е грижа за мнението на Кирьос.

Както е известно, Чорич бе измежду участниците на провалилия се показателен шампионат с благотворителен темперамент Adria Tour, проведен от международния №1 Новак Джокович. Чорич бе един от заразилите се с COVID-19 играчи по време на провеждането на конкуренцията. Григор Димитров и Новак Джокович също “пипнаха” вируса, само че към този момент са здрави.

Кирьос, който неотдавна назова немската легенда Борис Бекер “поничка” (самият Бекер пък го дефинира като “плъх - б.р.), в този момент написа в Twitter, че интелектуалното равнище на Чорич е нулево. “Трябва да те е грижа. Камъни ли имаш в главата? Пак ще кажа, можеш да застанеш зад твоите хора, аз просто се пробвам да ги държа виновни. Когато споделих това, което споделих, не съм имал желание да се заяждам. Те са тенисисти, не са специфични. Както си и мислех, интелектуалното равнище на Чорич е равно на нула”, написа в обществената мрежа Кирьос.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР