Скандалният австралиец Ник Кирьос посъветва Григор Димитров да спре да

...
Скандалният австралиец Ник Кирьос посъветва Григор Димитров да спре да
Коментари Харесай

Кирьос съветва Гришо да не копира Федерер

Скандалният австралиец Ник Кирьос посъветва Григор Димитров да спре да копира стила на игра на именития швейцарец Роджър Федерер, в случай че желае да надрасне себе си.

При навлизането си в тениса Гришо неведнъж бе сравняван с Маестрото поради елегантния си жанр на игра и осъществяването на бекхенд с една ръка, заради което получи и прозвището " Бейби Фед ". Гришо обаче нееднократно е споделял, че не харесва този прякор, защото желае да построи лична характерност и с времето съумя да го стори, утвърждавайки се като един от топ играчите в международен мащаб. Мнението му обаче не се споделя от дългогодишната огромна вяра на тениса в Австралия.

" Федерер е най-влиятелният тенисист. Неговата игра бива копирана. В Тура има доста играчи като да вземем за пример Димитров, които са заимствали безусловно цялата му игра. Намери си собствен жанр, недей да копираш непознатия ", сподели екстравагантният австралиец с гръцки корени, достигал до №13 в света, само че преследван от травми в този момент е едвам №92.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР