Скандалния кмет на Галиче—Ценко Чоков стана дядо в затвора. Бившият

...
Скандалния кмет на Галиче—Ценко Чоков стана дядо в затвора. Бившият
Коментари Харесай

Ценко Чоков стана дядо в затвора

Скандалния кмет на Галиче—Ценко Чоков стана дядо в пандиза. Бившият градоначалник на Галиче научи щастливата вест от фамилията си, до момента в който излежава присъда за рекет, похищение, побои и палежи, разбра HotArena .

Новият член на семейството Чокови — Цветелин, се роди в столична клиника. Бебето е с съвършени мерки—тегло 3200, 50 см височина и носи името на баба си Цветелина и първата писмен знак от името на дядо си, написа „ България през днешния ден ”.

Баща на бебето е огромният наследник на някогашния кмет—Мартин и дългогодишната му другарка Теодора пък са гордите родители.

Мартин, който беше под домакински арест получил позволение да вземе жена си от родилното и самичък отишъл до София за изписването й. В селото им описват, че от колата били свалени големи букети цветя и голям брой дарове за майката и бебето.

В фамилната къща пък роднините им организирали паметно тържество. Майката и бебето били посрещнати с жълти и сини балони и с огромна торта в бяло и синьо.

„ Благодаря ви доста за прелестните изненади, които ми бяхте подготвили. Обичам ви доста! ”, написа тя в обществените мрежи.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР