Скандалните разкрития около адвокат Николай Хаджигенов и федерацията по кикбокс

...
Скандалните разкрития около адвокат Николай Хаджигенов и федерацията по кикбокс
Коментари Харесай

Само в БЛИЦ! Член на федерацията по кикбокс с нови скандални разкрития за адвокат Хаджигенов! Юристът опитал да провали кариерата на европейска шампионка

Скандалните разкрития към юрист Николай Хаджигенов и федерацията по кикбокс и муай-тай не престават. Пред БЛИЦ Валери Чакъров, който е член на управителния съвет на клуб " Тангра " повдигна завесата към извънредно грозна преживелица от предишното, обвързвана с малко момиче.

Годината е 2015, тогава юрист Хаджигенов безусловно смазва душевен млада състезателка след диалог по отношение на кариерата й, твърди Чакъров. След този случай тя се проваля на значимо съревнование.

Ето какво разкрива още пред БЛИЦ той:

" Случаят е от 2015 година. Става въпорс за европейското състезание за кадети в Сан Себастиан - Испания. В рейса преди финалната среща състезателката ни Горяна Стоева, която тогава е на 14 години, завързва напълно неналожителен диалог с Хаджигенов. Той я пита на какъв жанр играе, тя споделя на фул контакт. Тогава той споделя: " Ти ли?! Понеже си дървена, по тази причина играеш на кръг, а нашите какъв брой са технични ". Хаджигенов я обиди: " Ти си дърво! " При което едно 14-годишно дете беше разколебано тотално и рухна душевен, преди значим мач. Беше мъчно да бъде стимулирана от нас и детето закономерно загуби финала.



Адвокат Хаджигенов се пробва да провали кариерата на бъдеща европейска шампионка

Не присъствах на самия диалог, само че помня, че тогава детето пристигна разплакано при нас и показа. "

След този случай Валери Чакъров търси подпомагане от други хора във федерацията:

" За да не пораждат кавги, потърсих съпрезидентта на федерацияга господин Димитър Ангелов и го уведомих. Той потърси отговорност от Хаджигенов, при което той си е хвърлил картата, споделил, че няма повече да се занимава с със съдийство. Оттогава заобикалям да споделям с него, възпитанието не ми го разрешава, а при всички бойни спортове достойнството е много мощно заложена ", споделя Чакъров и признава: " Когото и да питате от българската федерация по кикбокс за Хаджигенов, ще ви каже мнение, сходно на моето. "

Валери Чакъров повдига завесата и към друга противоречива тематика - дали Хаджигенов е бил арбитър в България:

" Аз го познавам от съдийството, последните години изгря на хоризонта, в никакъв случай не е бил играч по кикбокс. Принципно управлението на федерацията с право му лишава съдийските права, а по какъв начин е държал изпит и къде, не е ясно, той показа, че е държал изпити в чужбина и не е съдийствал в България, което не дава отговор на истината. Това е неистина. "

Интересна детайлност в целия скандал е, че 14-годишната тогава Горяна Стоева въпреки всичко намира сили да продължи със спорта. И по този начин потвърждава, че мнението на Хаджигенов по отношение на нейните качества, не е било правилно:

" Така нар. " дърво " от Хаджигенов стана европейска шампионка по бокс и е притежател на международната купа, това демонстрира неговата непросветеност и че не схваща от този спорт ", твърди Чакъров и разкрива, че след абсурда с Горяна заобикаля контактите си с юрист Хаджигенов.

Заради абсурда с младата състезателка след този случай е неразрешено външни лица да пътуват с националния тим, даже и персоналните треньори.
МИРА НАЙДЕНОВА/БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР