Скандалните прояви от семейството на Орхан Мурад май тепърва ще

...
Скандалните прояви от семейството на Орхан Мурад май тепърва ще
Коментари Харесай

Бившата жена на Орхан Мурад обиди публично новата му

 Скандалните прояви от фамилията на Орхан Мурад май занапред ще набират скорост, в случай че съдим по това, което им се случва и споделят в обществените мрежи.

Както е известно, неотдавна артистът се разведе с жена си Шенай, а малко по-късно публично разгласи, че има нова жена в живота му, а фотосите с нея обиколиха общественото пространство за нула време. Реакцията на някогашната на Мурад не закъсня, а думите й са повече от брутални!

" Любовта е за двама, само че постоянно се намира някоя ку*ва, която не може да брои ", написа русокоската във фейсбук профила си и явно сподели, че е вбесена от развоя на събитията.

" Обичай, ненавижда, падай и ставай! Но поради боклука отпадък не ставай! ",  " Вярваш на някого, до момента в който не те съобщи. Приятел си с някого до момента в който не те съобщи. Защитаваш някого, до момента в който не те съобщи. Готов си да направиш всичко за някого, до момента в който не те съобщи. Обичаш някого, до момента в който не те съобщи. Едва когато някой те съобщи, се научаваш да вярваш безусловно единствено и само на себе си ", продължава излиянията си Шенай, а почитателите й напряко се потресоха от директността й.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР