Скандалните "Пиленца от Монако" Боби и Нина, които будят само

...
Скандалните "Пиленца от Монако" Боби и Нина, които будят само
Коментари Харесай

Лъсна цялата истина за Пиленцата от Монако. Вижте шокираща СНИМКА на Нина!

Скандалните "Пиленца от Монако " Боби и Нина, които будят единствено смях и страдание измежду "почитателите " си, се оказаха много жалка и измислена картинка.

Репортер попадна на шокираща фотография на Нина, която демонстрира нейната същина и до каква степен може да се причисли в категорията на "ВИП " личност, за каквато претендира, че е. Появи се и информация за нейното семейство от Хисаря, която ще ви изненада.

Шокиращата фотография на Нина е направена от нейна съседка, с която е пътувала в рейса от Хисаря към Пловдив. Нина Пиленцето се качила в 8 часа на автобуса, което опонира напълно на нейните показа за "ВИП " и "ЛУКС ".

В Хисаря е била при родителите си, които се оказаха много начетени хора. Майка й е учителка по британски език, а татко й - готвач. Но Нина в никакъв случай не е имала хубава популярност в родния си град. Чантите и дисагите ясно демонстрират, че имало какво да вземе от мама и тате, с цел да преживеят по време на идната си ЛУКС отмора.

Шокиращата фотография на Нина от рейса породи занимателни мнения в мрежата. "Сега към този момент и ние сме "вип ", тъй като също се водим в рейс ", "Имаше ли червен килим на автогарата и на стълбите на автобуса ", "Африканците продават такива чанти на кг във Франция. Личи си, че е менте. Прилича на мушама ", са единствено дребна част от занимателните мнения./ show.blitz.bg
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР