Скандалните опити за легализиране на педофилията трябва да се посекат

...
Скандалните опити за легализиране на педофилията трябва да се посекат
Коментари Харесай

ВМРО: Скандалните опити за легализиране на педофилията трябва да се посекат в зародиш!

Скандалните опити за узаконяване на педофилията би трябвало да се посекат в зародиш. Това се споделя в позиция на Вътрешна македонска революционна организация – Българско национално придвижване, подписана от ръководителя на партията, вицепремиер и министър на защитата Красимир Каракачанов.

Реакцията идва като отговор на станалите обществено притежание чернови на новите класификации на диагнозите на Световната здравна организация и на американския класификатор на диагнозите. Според тях, с изключение на предлагането трансджендърите да не бъдат третирани като психичноболни, педофилията ще стартира да се преглежда като безобидно психическо разстройство, а не като тежка диагноза, която изисква лекуване и е несъвместима с обществото. Тези изводи са направени на 11-ата Международна подредба на заболяванията, която ще влезе в действие от 2022 година Тези данни се удостоверяват и от профилирани уеб сайтове, представени от пресата у нас.

Според изданията, които се базират на черновите на МКБ – 11, половото увлечение и фантазиите към деца излизат от обсега на положенията, които са публично нетърпими и се диагностицират. Сред листата на неприемливите положения може да останат единствено поведенческите актове. Казано в резюме: в случай че сте педофил, това ще се толерира и няма да се диагностицира, изолира и лекува, стига да не посягате.

Вътрешна македонска революционна организация стартира необятна полемика по тематиката с присъединяване на експерти и ще направи действия пред професионалните гилдии у нас сходна смяна да не бъде допускана в идната публична версия на диагностичните регистри.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР