Скандални снимки се появиха в сайта Афера“. На една от

...
Скандални снимки се появиха в сайта Афера“. На една от
Коментари Харесай

Политически зоопарк: Поредната цветна порция личен живот на премиера

Скандални фотоси се появиха в уеб страницата „ Афера “. На една от тях се вижда, че министър председателят Бойко Борисов най-вероятно спи. На фотосите ясно проличава по какъв начин в нощното шкафче има пачки с 500 еврови банкноти и златни кюлчета, а от горната страна оръжие.
Според уеб страницата въпросните фотоси са пуснати от същия имейл адрес, който е изпратил и скандалния запис с глас, наподобяващ на този на премиера. На пръв взор наподобява, че фотосите са правени на едно и също място – спалня, само че по друго време. Добавен е и кадър от 2012 година с обява на " Медиапул ", в която Борисов театралничи от спалнята в дома си. Прави усещане, че мебелировката е идентична.

Разнородни реакции последваха в обществените мрежи, откакто излязоха скандалните фотоси. Ще ги разгледаме в обичайна ни графа " политически зоопарк ".
Ето ги и тях:
Деян Дянков (журналист)
Ако това е истина, ние сме поставили Дон Корлеоне за министър председател. И то министър председател в гангстерска война, който съблюдава напълно правилото на Нийл Макколи (Робърт де Ниро) в " Жега " - " не би трябвало да се привързваш към нищо, от което не можеш да избягаш за повече от 30 секунди, щом усетиш жегата зад ъгъла ". Пистолетът и пачките до главата са всичко, което имаш. Ставаш и бягаш.
Ако това е нагласено, то в ход е държавен прелом посредством службите за сигурност. Реална война.
За нас, жителите, тук позитивен сюжет няма. Каквото и да е, в полза на всички е истината да излезе нескрито. Имаме остра потребност от филтриране ".
Атанас Чобанов (журналист)
" Ако не друго, ЕЦБ може да каже дали този сериен номер е същински ". Той добавя още: " НЕкои метанаблюдения за новите фотоси с пачките и Буда от резиденцията в Бояна.
- фотосите са с манипулирани метаданни - дати на основаване в бъдещето (2021), с изключение на една.
- фотографията със спящия Борисов е по-специална. Пише, че е правена с iPhone 6 s, а на другите е iPhone 6. Резолюцията също е друга от останалите.
- изпращачът отново е употребил български IP-адрес на A1 ".
Полина Паунова (журналист)
" Гледам от ден на ден се популяризират " ония фотоси ", тъкмо както стартира да се популяризира " оня запис ".
Разбира се, жестока низост, е да бъде сниман човек до момента в който спи. (По тази причина няма да споделя тази снимка). Това не е политика, друго е. Фотосът на дремещ министър председател е неприемливо навлизане в персоналното пространство. (Всеки спи нали? И аз, и вие, и той. Макар, че едно време като звънеше в утринните блокове в 7 часа споделяше " Добър ден е при нас " ).
Но да оставим настрани бъбривите вметки, които за Борисов многат да се вършат доста, тъй като е давал много мотиви.
И фотосите, и записът повдигат редица въпроси. За фрагментите на револвер и пачки в нощно шкафче (ако са истински) Борисов би трябвало да даде пояснение, ми се коства. Публично би трябвало да даде пояснение и на тези моменти от записа (за който много близки до ГЕРБ анализатори обясниха, че не следва да се разяснява, тъй като е " частният живот на премиера " и " те хората по този начин си приказват " ), в които става ясна технологията. на властта.
И тъй като в този момент ще стартират съпоставения с едни други фотоси, оповестени в разгара на предизбирната акция: персоналният живот и в оня, и в този случай е потиснат. Разговорът не трябва да бъде за тялото на фотографията. Такъв диалог е неприемлив. Въпросите следва да са за всички други атрибути на и за властта във фотосите и записа.
Аз, несъмнено, съм в подготвеност да задавам всички въпроси на премиера, с нужното почитание. Стига той да се съгласи ".
Весислава Танчева (PR експерт)
След следващата цветна порция " персонален живот " на премиера, мисля, че е време да сменят най-малко обзавеждането в спалнята на резиденцията.
Не за друго, ами тия чекмежета са срамно и неловко плитки!
PS Понеже 2,5 години бях маркетинг шеф на " Авгуска мебел " - заводът, който произвеждаше спалните " Трианон ", - помня, че нощните шкафчета бяха относително дребни. Чекмеджето е почти 30шх25д-15в - мъчно ще събере 2 милиона евро. Най-много 1,5.
PPS Тези фотоси изясняват и за какво " оня запис " звучи сънливо - бръмбърът е някъде в таблата на леглото, което пък към този момент е заменено, не е истинското от комплекта.
Стоян Тончев (журналист)
" Бойко Борисов - Берслусконито на Балканите (B.B.).
Борисов не може повече да бъде пълновръстен и равнопоставен водач на страна от Европейски Съюз.
Демонтирането му от властта е в ход. Вътрешните кавги избуяват дотам, че се трансформират в интернационална спънка за пребиваването му в управлнието на страната.
Корупция, компрометиращи аудиозаписи и фотоси, обиди към официлани лица на други европейски страни...
Доклади от непознати посолства, в които основен воин е самият той, валят към Централите им столиците.
На фона на всички това, България към този момент не дава отговор на критериите и стандартите за член на Европейски Съюз.
Краят е близо. Много близо.
Хладни са и връзките със Съединени американски щати, макар сервилното държание на посланика им у нас. Но дано не забравяме, че тя е служител, който извършва заповеди и бързо ще смени ракурса на държанието си ".
Асен Генов (блогър)
" Общото сред записа и фотосите с голото туловище на премиера е, че са правени от някой безусловно непосредствен до реликва му, в чието наличие Борисов би си разрешил да рамене цветущо или да спи безпаметно, до момента в който някой го снима. Ако записът и фотосите са същински. За записа е елементарно - лабораторен разбор ще покаже много неща. Чекмеджето – мъчно е да се допусна, че някой ще аранжира натюрморт с пачки и кюлчета в спалнята на Борисов. Трудно е да се повярва, че този нерешителен по природа човек ще се остави да бъде сниман в нечия друга спалня в явно сходно на транс положение. Личният ми опит с НСО е, че някой мъчно би внесъл телефон или друга електроника, която да може да се употребява скрито, без знанието на службата или единодушието на премиера (ако става дума за дома му). Че интериорът е неговият – в това подозрение съвсем няма. Остава въпросът кой готви Борисов на муден огън... ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР