Скандални реакции предизвика изпълнението на Орлин Горанов и Кристина Димитрова

...
Скандални реакции предизвика изпълнението на Орлин Горанов и Кристина Димитрова
Коментари Харесай

Празничен концерт или пионерски връзки и соц носталгия по БНТ за Великден

Скандални реакции провокира осъществяването на Орлин Горанов и Кристина Димитрова - едни от емплематичните имена на българската сцена. На сцената зад изпълнителите девойки с пионерски униформи маршируваха, до момента в който Горанов и Димитрова изпяха песента " С днешна дата ", която излиза на бял свят преди 1989 година, когато настъпват измененията. 

Потребители означават, че концертът е приличал на машина на времето и то към години, когато ходенето на черква е неразрешено. Отбелязването на Възкресение Христово с сходен концерт и хореография е посочено за цинизъм. Появиха се следващи апели за оставката на Емил Кошлуков като общоприет шеф на публичната медия. 

Ето и част от възмутителните мнения: 

" Драги съотечественици, по какъв начин намирате празничния клип с Орлин Горанов и военизираните Димитровски пионери по Българска национална телевизия? "

" Българска национална телевизия излъчи през днешния ден празничен великденски концерт " Звездите на България ", с присъединяване на най-известните естрадни реализатори. Празнуваме Великден през 2023г. По време на концерта не беше изпълнена нито една ария, основана след 1989г. Който както желае да го схваща "

" Грозен комунизъм по Българска национална телевизия на връх Великден, от време когато Великден беше неразрешен, а ходенето на черква се наказваше със затвор "

" По Българска национална телевизия върви шоу с пионерчета и комсомолска музика, носталгично по комунизма. Това ли би трябвало да гледаме през днешния ден, когато почитаме оня, който се е жертвал за хората.

Кошлуков опорочи светлия празник с безвкусна долнопробност, потъпкваща паметта на избития хайлайф на България, всички прогонени в заточение, милиони унищожени ориси, всички жертви на комунистическия режим, жертвали се за свободата и справедливостта. Оставка, Кошлуков! "

" Българска национална телевизия се управлява от цялостни дебили! Защо  всичките остарели мухлясали и бездарни соц муцуни, дружно с перверзната им  " хореография " не престават да тровят тази клета територия?! Бих питала Съвет за електронни медии по въпроса, в случай че не бяха същите! "

" Празничен концерт по БНТ1 по случай Великден..

Тръпки ме побиха. Дали в Германска федерална република 33 години след рухването на нацизма е имало такава носталгична хореография…. Ентусиазирани танцуващи младежи с пречупени кръстове? "

" Кошлуков, оставка, неотложно! Недопустимо е по Българска национална телевизия да маршируват военизирани деца, като във фашистка, путинска Русия! "

" Великден 2023. Празнична стратегия на Българска национална телевизия. Балерини, маскирани като бодри пионерчета, маршируват под звуците на " Пред нас са блеснали житата ". Enough TV for today "

" Който не има вяра във Възкресението да си пусне обедния концерт на Българска национална телевизия! "

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР