Скандални разкрития твърди, че има да направи певицата Кичка Бодурова.

...
Скандални разкрития твърди, че има да направи певицата Кичка Бодурова.
Коментари Харесай

Кичка Бодурова избухна: Певец от „Музикална академия” черпеше с трева!

Скандални разкрития твърди, че има да направи певицата Кичка Бодурова. Естрадната прима, която преди дни упрекна Джино, че си е сменил ЕГН-то поради проблеми с полицията, съобщи, че в шоуто на Иван и Андрей „ Музикална академия ”, реализатор е черпел с трева , научи HotArena .

„ Когато бях в шоуто „ Музикална академия ”, един старши артист черпеше намерено всеки ден пред камерите дребните в двора с трева. Да пуши той, само че да дава и на 18-годишните и то в тв реалити и екипът да приема това?

Направих му забележка—не можех да допускам. След това бях извикана и предизвестена да не приказвам за това, даже застрашена ”.

Това твърди певицата във връзка на присъединяване си във формата, цели 4 години след неговото осъществяване.

„ Това са цялостни нелепости. По времето на „ Музикална академия ”, риалити шоуто, което се излъчи преди 4 години, Кичка работеше с Катя, а аз бях настрана. Те двете бяха непрекъснато дружно и в случай че нещо сходно се беше случило, мислите ли, че нямаше да знаем и другите?

Не ми се има вяра, че някой е черпел деца с „ трева ”. Когато споделя нещо Кичка, тя би трябвало да го поддържа с факт.
Иначе си остава просто „ злонамерена неистина ”, избухна Здравко от „ Ритон ”.

Той също взе участие в „ Музикална академия ” преди време, а самата Кичка отхвърли да назове индивида, който засяга за „ раздавач ” на трева.
„ Няма да продължа с разкритията ”, съобщи тя.

По време на формата „ Музикална академия ”, старши реализатори бяха Етиен Леви, Стенли, Коцето Калки, Фънки, Георги Христов и Люси Дяковска.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР