Скандални подробности разкри хегемонът в Октагона Хабиб Нурмагомедов за схватката

...
Скандални подробности разкри хегемонът в Октагона Хабиб Нурмагомедов за схватката
Коментари Харесай

Конър ударил дъното срещу Хабиб, молел го за пощада

Скандални детайлности разкри хегемонът в Октагона Хабиб Нурмагомедов за битката си с Конър МакГрегър предходната година. Битката беше предшествана от голямо напрежение, а след края ѝ щабовете на двамата се сбиха, а ирландецът не спря да плюе по противника си в медиите.

Но руснакът разкри, че в действителност МакГрегър е бил тъпо сходство на себе си в този дуел и по време на някои от задушаващите хватки го е молел за прошка. И по тази причина не е податлив да му даде реванш, за какъвто островитянинът претендираше.

"Честно казано, не съм сигурен, че Конър в действителност желае реванш с мен. Защо ли? Защото го пребих в тези четири рунда. Биех го като брашнян чувал, задушавах го, а той не спираше да тупа по пода да отпусна хватката си. Най-ясният знак, че не искаше да е там в оня ден беше, че ме молеше за прошка, крещеше: "Моля те, пусни ме. " И в този момент желае реванш, ха-ха. "

"За да има реванш, най-малкото той би трябвало да си заслужи това право. Вече навлязохме в четвъртата година, откогато не е реализирал победа. А с цел да заслужа правото за мач за международната купа, аз реализирах 10 следващи победи в UFC. Заслужих си правото за подобен мач с дейностите си на осмоъгълника, а не с огромната си уста. "

"Това ни разграничава - той единствено плямпа, а аз работя и го реализирам. Така че не ме интересува какво приказва Конър МакГрегър. Той е просто един глупак. А аз не обръщам внимание на идиоти и не ме интересува какво приказват за мен въпросните идиоти ", съобщи Хабиб Нурмагомедов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР