Скандални папарашки снимки се появиха на известния диджей Дамян от

...
Скандални папарашки снимки се появиха на известния диджей Дамян от
Коментари Харесай

DJ Дамян се предаде на чашката - slava.bg

Скандални папарашки фотоси се появиха на известния диджей Дамян от среднощен запой с другари. Не излиза наяве кой е снимал пиянските осъществявания на Дамян, само че картинката е много грозна и отчайваща, пишат от БЛИЦ. От плъзналите по медиите скандални снимки се вижда, че секссимволът измежду диджеите е прекалил с наздравиците.

Видимо почерпеният Дамян се е пльоснал на едно от сепаретата в дискотеката и сигурно му е трябвало помощ при прибиране. Не излиза наяве дали случката се разиграва на другарска колекция или е след присъединяване на Дамян. А както се вижда по програмата му в последно време, той е фрашкан с участия и кръстосва цялата страна.

Вероятно многото работа е оказала въздействие върху решението му да отпусне края, а преумората е помогнала на бързото влияние на алкохола. Намериха се и зложелатели, които пък набедиха Дамян, че след толкоз години в светските среди най-сетне се е предал на порока с чашката. Както знаем, от така наречен елит мъчно някой може да излезе чист, без да се забърка с алкохол, опиати и леки дами.

Дамян отдавна е привързан с фолкпевицата Ваня, само че очевидно изпълнителката на "Параноя " е развърала юздите на мъжа си, който избира да скита с другари по чалготеките, вместо да се прибере в фамилното гнездо при нея.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР