Скандалната вдовица Анита Мейзер, която е посъдима за секс убийството

...
Скандалната вдовица Анита Мейзер, която е посъдима за секс убийството
Коментари Харесай

Анита Мейзер - подсъдимата ромка, погребала трима мъже, „лекува“ вагинална инфекция с мускулест младок

Скандалната вдовица Анита Мейзер, която е посъдима за секс убийството на мъжа си Николай Димов, само че през лятото излезе предварително от пандиза, с цел да лекува бактериална вагинална зараза, сияе с нов мъж до себе си. Жители на варненското село Виница, където мургавата силиконка живее откогато напусна Сливенския пандиз, разкриха пред „ Уикенд “, че Мейзер още веднъж е съумяла да завъди сензитивно по-млад от нея мъж.

Ситната брюнетка с големи силиконови гърди тържествено демонстрирала любовните си трепети из двора на къщата, която населява във Виница. „ От към месец всекидневно е посещавана от млад гологлав и голобобрад бабанка, който постоянно преспива у Анита. Двамата не се свенят да се отдават на интимни милувки на беседката пред дома й, въпреки всичко да се вижда от прилежащите къщи “, разясняват новото любовно завладяване на скандалната миска жителите на варненското село Виница. Местните не познават новия ухажор на Анита Мейзер, който съгласно думите им не е „ тукашен “. Той се появил в живота на подсъдимата за ликвидиране ромка неотдавна, като в началото съседите го считали за момче, ангажирано с покупките на мургавата сексбомба.

Анита Мейзер е сложена под домакински арест и няма право да напуща рамките на дома си, като най-малко 3 пъти седмично патрулен автомобил на Министерство на вътрешните работи идва, с цел да ревизира дали тя съблюдава мярката, наложена й от съда. „ Кой знае по какъв начин го е забърсала, може и да е жиголо “, не без злоба одумват новия млад ухажор на Анита Мейзер жителите на Виница.

Само преди 6 месеца – на 24 юни, родената като Айше Желязкова ромка излезе предварително от пандиза, откакто съдиите одобриха, че здравословното й положение зад стените на Сливенския затвор внезапно се е влошило. Срещу 5000 лв. парична гаранция мургавата секс бомба напусна килията си, с цел да се лекува. Според правосъдните лекари, овдовялата за повторно българка с двойно поданство страда от бактериална вагинална зараза и от силиконите си. Трябвало да се подложи на нови пластични интервенции, с цел да опази големите си 600-кубикови гърди.

Мейзер бе въдворена под домакински арест, само че не в жилището във Варна, в който умъртви културиста Николай Димов, а в къща във варненското село Виница. Оттогава скандалната носителка на наградата „ Мисис България “ 2014 напуща дома си единствено за лекарски прегледи. Тя опита да си издейства пътешестване до чужбина, сякаш с цел да се подложи в задгранична клиника на пластични интервенции, само че правосъдните управляващи не й позволиха.

Анита Мейзер бе наказана на първа инстанция на 4,5 години затвор за ликвидиране по несъобразителност на мъжа си Николай и за предложение на рушвет на служител на реда, проверяващ престъпния случай. Трупът на фитнес инструктура Николай Димов бе открит на 14 август 2016 година в дома на брачната половинка му Анита Мейзер във Варна. Миската смени на няколко пъти версията си, кто най-после се спря на тази, че Николай е умрял при секс опит. Трябвало да бъде снимано видео с уменията му, което да му послужи за намирането му на работа като културист в Америка. Николай обаче се задушил от свинските опашки, с които бил наобиколен врата му. Мейзер влезе в Сливенския затвор през 2016 година и прекара там тъкмо 20 месеца, преди да излезе предварително през лятото поради влошеното си здраве.

Любопитен щрих от биографията на ромката е, че тя е погребала общо трима мъже, с които е имала интимни връзки. Преди години умрял предходния й брачен партньор Живко Желев, от който варненката има щерка. Странното е, че първият мъж на Анита Мейзер умрял от сърдечна непълнота, откакто приел някакви хапчета малко откакто се оженил наново за домашната й прислужница. След мистериозната гибел на екс брачна половинка на Анита Мейзер, тя емигрирала в Америка дружно с дъщеря си, където се залюбила с баровеца Марк. Две години след женитбата, Марк също умрял при странни условия.

Освен трима заровени съпрузи, Анита Мейзер е изгубила и първия мъж в живота си, лишил девствеността й едвам на 12 години. Ромката се залюбила с варненски китарист, когато била в 6-ти клас. Няколко месеца по-късно, в деня на труда 1 май, китаристът умрял в злополука.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР