Скандалната старлетка Сузанита съвсем не случайно се фръцка с изскочили

...
Скандалната старлетка Сузанита съвсем не случайно се фръцка с изскочили
Коментари Харесай

Сузанита прибира 100 бона от реклама на сутиени

Скандалната старлетка Сузанита напълно не инцидентно се фръцка с изскочили бомби из обществените мрежи, по участия и даже в телевизионни изявленията. Lupa.bg научи, че малолетната дъщеря на чалга идола Орхан Мурат е сключила рекламен контракт за колосалните 100 000 лв. с известна италианска марка сутиени.

Скандалната девойка има задължението всяка седмица да разгласява в профилите си в инстаграм и фейсбук най-малко 3 фотоси, на които свети единствено с артикули на въпросната компания, чието име ще запазим в загадка по обясними аргументи. Остава под въпрос обаче до каква степен е законно момиче в прокурорска възраст да става рекламно лице на артикули от интимно естество.

„ Утре в случай че й платят от някоя компания за произвеждане на вибратори, с тях ли ще се показва”, дивят се потресени от комерсиализацията на обществото ни меломани. Наскоро Сузанита втрещи телевизионните фенове, като цъфна в студиото на предаването „ Папараци” по Би Ти Ви по сутиен, повърхностно затулен с разтеглен спортен екип. Нейни колежки шушукат, че за този остроумен трик в народен ефир Сузи е получила стабилен бонус от рекламодателите си от порядъка на 10 бона.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР