Скандалната силиконка Василена и половинката й за пред камерите Никифор,

...
Скандалната силиконка Василена и половинката й за пред камерите Никифор,
Коментари Харесай

Животът на претенциозната силиконка Василена претърпя тотален обрат след фалшивата сватба

Скандалната силиконка Василена и половинката й за пред камерите Никифор, се развеждат. Още в първия епизод стана ясно, че русокоската с доста пластични интервенции по себе си не си показва да живее с мъж, който разтоварва куфари на летище София. Василена се разгласи за бизнесдама, само че след това се оказа, че има онлайн бутик за облекла, който банкрутира незабавно след старта на предаването.

Василена има магазин за облекла във фейсбук, само че го скри, тъй като започнаха да го пълнят с гадни мнения. Имаше даже закани от вида, че ще пребият тази гадна к*рва. И дами, и мъже безусловно я подлудиха. Майка й отговаряше до един миг на мненията, само че след това спря и затвориха страницата ", описаха пред " България Днес " приятелки на русокоската. По контракт никой от участниците нямал право да откаже да се бракува по малкия екран. В противоположен случай дължал тлъсти неустойки. Участниците нямат право и да приказват по какъв начин са се развили браковете им.

" Василена и Никифор не са дружно. Те в никакъв случай не са били дружно, ходеха на фотоси и толкоз ", коментират околните й. 42-годишният Никифор си е намерил другарка малко след екранната му женитба. Той определял пред околните си като тормоз случилото се по малкия екран. Капризната русокоска с куп усъвършенствания по себе си не хареса Никифор още при първата им среща в ритуалната зала. Претенциозната младоженка бе разочарована от типа и обществения статус на избраника. Самият Никифор също издаде, че цялата му женитба е фарс, поради което най-вероятно ще бъде глобен от продуцентите.

" Благодаря на околните ми, че трябваше да изтърпят това, през което прекосих ", написа Никифор.

Бракът на още една двойка от предаването към този момент не съществува. Това е изявяващата се като фолкпевица Ивана Андонова и Мерал Асанов. Ивана проби за малко като част от фолктриото " Карамел ". Трите девойки от групата даже имат значително разголени фотоси като част от опитите им да станат известни. През предходната година Ивана напуща групата и желае да развива независима кариера. Това по този начин и не се случва. Затова се записва на кастинг за предаването с упоритостта да стане известна. Двамата с Мерал не са дружно. Те бързо схващат, че не са един за различен, и се спогаждат да не подвигат звук към раздялата си. Откакто е на екран, младата фолкпевицата се радва на огромен брой обожатели в обществените мрежи и се надява скоро да си откри подобаващ мъж.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР