Скандалната щерка на Орхан Мурад - Сузаните, се събра с

...
Скандалната щерка на Орхан Мурад - Сузаните, се събра с
Коментари Харесай

Сузанита се прибра при побойника

Скандалната дъщеря на Орхан Мурад - Сузаните, се събра с бившето си гадже, написа "Телеграф ". Блондинката и велинградският охранител Александър още веднъж са дружно, откакто няколко месеца се плюха в обществените мрежи, а след това и двамата демонстрираха нови гаджета.

Че още веднъж са дружно заяви първо Саката, както е прякорът на бъдещия шурей на Орхан Мурад. От друга страна Сузаните загатна, че двамата в никакъв случай не са се разделяли, а просто цялата история е измислена за повече звук в медийното пространство.

Сузи: Гаджето ми ме бие!



Неотдавна Сузи се изповяда и призна, че е измъчвана от обичания си. "Дали ми липсва? Кое да ми липсва "? Това, че ме ограничаваше? Това, че съм плакала всеки ден поради него? Това, че триеше чатове и ме лъжеше, откакто знаех истината ли? Това, че ме наскърбяваше и ми посягаше на обществени места? ", написа 15-годишната изпълнителка. Така с риторични въпроси Сузанита се изповядва за ужасяващата персонална драма, която претърпява в последната година с 8 години по-големия от нея Александър Атанасов.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР