Скандалната полицайка Симона Радева размахва служебни полицейски белезници в провокативно

...
Скандалната полицайка Симона Радева размахва служебни полицейски белезници в провокативно
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Полицайката Симона размахва белезници на чалга песен

Скандалната полицайка Симона Радева размахва служебни полицейски белезници в провокативно клипче в ТикТок, където се гали и пее под звуците на песента на Анелия " Генерал ", видя единствено Lupa.bg.



Тунингованата хубавица го раздава стопанка и желае да е " Генерал "

Служителката от Първо районно, която е предотвратила задържането на Георги Семерджиев, откакто той бил хванат да кара с опиати на 11 юни, е същинска чалга маниачка, както и си пада по провокативните осъществявания в обществените мрежи.



Тунингованата хубавица скри всичките си фотоси и заключи профилите си в обществените мрежи, а по-късно написа обществен пост, където съобщи, че съвестта й е чиста.

„ Надявам се в най-скоро време истината да излезе нескрито. След което всички да си сърбате попарата от написаното по мой адрес, без даже да сте осведомени и да сте видяли нещо с очите си! Както и тези със заканите към мен за живота и здравето ми, ще си понесете следствията! Никой от вас не е арбитър, с цел да съди, още повече, когато не е видял и не знае какво се е случило! Бъдете живи и здрави всички " злобни човечета " и се разсъните малко, абстрахирайки се от публикации, които всеки един може да напише и да раздухва! Спете спокойни вие и нека вашата съвест е чиста, когато заплашвате и се заканвате да отнемате нечии живот поради клюки! На мен съвестта ми е чиста!”, написа Радева в пост във фейсбука си, който към този момент е заключен, сподели инспекция на Lupa.bg.



Симона се гали под звуците на Анелия
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР