Скандалната плеймейтка Нора Недкова е първият изгонен участник от ВИП

...
Скандалната плеймейтка Нора Недкова е първият изгонен участник от ВИП
Коментари Харесай

Нора Недкова призна: Да, имала съм връзки с известни мъже!

Скандалната плеймейтка Нора Недкова е първият изпъден участник от „ ВИП Брадър “ 2018 година и като подобен, продължава да бъде забавна на медиите. В следващото си изявление русокоската хвърли още една порция с разкрития, научи HotArena.

Пред кореспондент на вестник „ Шоу “ тя стартира с клишето, че не е изгубила, а е победител, макар позорното си премахване от формата, а точно – „ печелейки “ най-малка поддръжка от феновете.

Колкото до Кулагин, който нощес получи най-голяма зрителска поддръжка, съобщи: „ Ходила съм два пъти при него на грим. Исках да тествам нещо ново и друго. Ние с него бяхме познати, не другари. Скарахме се по време на присъединяване ни в „ Черешката на тортата “, откакто той откри, че аз съм единственият човек, посредством който може да стане прочут и да дръпне нагоре. Когато човек е запленен от славата и не вижда действително себе си, стига тъкмо до това и наподобява по този метод като Кулагин “.

Нора прибавя още, че с помощта на нея и абсурда с нея, той е осъществил фантазията си. От шест години Валентин се бил натягал за шоуто и най-сетне му се е получило. Недкова призна също, че всички са я дразнили, с изключение на Веско Плачков и Ваня Костова. Много е харесвала и Мира Добрева, само че след това Нора видяла в нея, че е заслепена от долнопробност, от терзание по какъв начин ще се показа в шоуто.

Всички се оказаха изключителни лицемери. Може да съм, както споделят, невъзпитана и лицемерна, само че съм откровена, същинска и нелицемерна “, отсича блондито.

Колкото дали намира себе си за „ посредствена “ и „ тъпа “, Нора е безапелационна, че няма по какъв начин да се възприема като такава, защото е „ приключила главното и междинното си обучение “ и й следва отбрана на дипломна работа.

Колкото до родителите й, те доста се радват, че тя е излязла от Къщата. Тъй като Кулагин замеси името на татко й в нечисти покупко-продажби, щял да си понесе следствията, откакто излезе от „ ВИП Брадър “.

Нора споделя, че е имала връзки с богати и известни мъже, само че имената на Слави Трифонов, Криско, Христо Сираков не са измежду тях.

Би се съгласила да влезе още веднъж във „ ВИП Брадър “, само че без Кулагин да е там. После отсича спорно: „ Бих се върнала там за реванш. Искам да слага всички на мястото им. Сега даже не са излъчили всички кавги и по какъв начин ги нареждам в Къщата “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР