Скандалната плеймейтка Нора Недкова е гледана като писано яйце от

...
Скандалната плеймейтка Нора Недкова е гледана като писано яйце от
Коментари Харесай

Отвлекли и пребили бащата на скандалната Нора Недкова

Скандалната плеймейтка Нора Недкова е гледана като писано яйце от татко си Николай.

Близки до Нора издават, че тя е извънредно добре подсигурена финансово и надали има потребност да практикува най-древната специалност. Младата простакеса в никакъв случай не е правила секс за пари, само че пък и най-вероятно никой не й е предложил. Видно е, че естествените дадености на Нора напълно не са от най-хубавите и тя постоянно е сравнявана с травестит в обществените мрежи. „ Без грим е в действителност страшна”, изрича се неособено ласкаво за нея прочут стилист, писа „ Уикенд “.

Бащата на простодушната русокоска е тогавашният изпълнителен шеф на „ Златни пясъци” Николай Недков, който бе претендент за кмет на Варна на изборите през 2011 година, повдигнат от тогавашния водач на ДСБ Иван Костов, а към днешна дата е заместник-председател на Надзорния съвет на „ Златни пясъци”.

„ Бащата на Нора е основният провинен за нейното несъответстващо държание, той задоволява от най-ранната й възраст безусловно всички нейни прищявки. Слуховете, че е купил купата й „ Мис Плеймейт” може би са правилни, защото той не пести пари за нея. Всеки месец й отпуска по 10 000 лв., само че даже тези пари не стигат на щерка му”, разясняват Нора и фамилията й във Варна.

Последната победителка в еротичния конкурс „ Мис Плеймейт” прекарва детството си в имението на родителите си в село Приселци и още от бебе е била обгрижвана от детегледачка и прислуга.

„ Нора има сестра, която е с 2 години по-голяма от нея, както и брат, който още е малолетен. Всичките деца на Николай Недков са извънредно разглезени”, настояват съседи на туристическия необут от морската столица.

Именно с таткото на Нора е обвързван и най-лошия житейски спомен на простоватата плеймейтка. През есента на 2002 година, когато моделката е единствено на 8, татко й е похитен и грубо пребит от въоръжени похитители. Часове по-късно бащата на „ Мис Плеймейт” е открит примрял и в безпомощно положение от инцидентни минувачи, които подават сигнал до Министерство на вътрешните работи и „ Бърза помощ”. Туристическият необут и водача му са настанени в болница, като Николай Недков се възвръща близо 3 месеца от побоя, след който остава със счупена дясна ръка, ляв крайник и 7 потрошени ребра. Впоследствие Недков се подлага и на серия от интервенции в частни австрийски клиники.

Из Варна обаче се носят клюки, че инквизицията е поръчана от Илия Павлов, който в оня интервал води яростна борба с управата на към момента нераздържавеното сдружение „ Златни пясъци”. В оня интервал Николай Недков минава за персонално протеже на Иван Костов, като туристическият необут взе участие в продажбата на десетки хотели и апетитни активи на „ Златни пясъци”. Други пък стартират версията, че нападението е поръчано от хотелиера Славчо Христов, който влезнал в яростен спор с управата на тогавашното Работно-мениджърско сдружение „ Златни пясъци”.

източник: hotArena
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР