Скандалната носителка на приза Мисис България“ Анита Мейзер е изчезнала

...
Скандалната носителка на приза Мисис България“ Анита Мейзер е изчезнала
Коментари Харесай

Анита Мейзер изчезна, частен съдебен изпълнител напразно дири убийцата, за да й взема гаража

Скандалната носителка на наградата „ Мисис България “ Анита Мейзер е изчезнала вдън земя три месеца откакто излезе от Сливенския затвор, където лежа 2 години за убийството на мъжа си Николай Димов. От фамилията на починалия при SEX опит културист се ожалиха, че не могат да открият килърката му, с цел да си приберат кръвнината от 100 000 лв..

Опасенията на свекърата на Анита Мейзер – Петранка, са че мургавата силиконка се разделя стремително с недвижими парцели и имущество, с цел да си спести заплащането на кръвнината от 100 000 лв.. По петите на Анита Мейзер е пуснат частен правосъден реализатор, който обаче също не може да открие 54-годишната досегашна затворничка. Същевременно Мейзер е съумяла да прехвъли три от парцелите си във Варна на своята щерка и по документи

има само гараж

в влиятелна кооперация на улица „ Първа “ в местността „ Траката “, както и американски джип „ Линкълн “, създаден през 2013 година Общата стойност на имуществото, водещо се на нейно име, мъчно би надхвърлила 40 000 лв..
Опитите на частния правосъден реализатор да наложи запор върху гаража и джипа към този момент удрят на камък. Бирникът не може да открие Анита Мейзер, въпреки тя да е заявила, че живее чартърен в квартал „ Виница “. От джипа на силиконката също няма никаква диря, съгласно мълвата във Варна, возилото е разфасовано и продадено на части. Майката и сестрата на убития културист Николай Димов са подали тъжба против Анита Мейзер в съда с гледище за наложително лишаване на имуществото й. Засега обаче молбата остава без последици. Според юристът на скандалната миска, Мейзер не е в положение да заплати

100-те хиляди лв. кръвнина.

Тя щяла да се издължи когато спечелела дело против България в Страсбург. Мейзер се кани да съди страната за 200 000 лв. обезщетение, защото прекарала повече време в следствения арест от плануваното в закона. Освен това била незаслужено упрекната, че предложила рушвет на служител на реда.
Случаят „ Анита Мейзер “ - престъпна сага с сексуален мирис, започва на 14 август 2016 година Тогава мургавата дама с рождено име Айше звъни на телефон 112 в 3,20 след среднощ и оповестява, че е разкрила мъртъв мъжа си Николай Димов. След като проверяващия служител на реда Веселин Радев показва подозрения във версията на Анита, тя

на 3 пъти пробва да го подкупи.

Първо му предлага 10 000 лв., след това 20 000 евро, а най-после – 30 000 евро. След третата оферта за подкуп, белезниците са сложени и тя е отведена в полицията. Там Мейзер сменя още два пъти версиите си, като най-после твърди, че Николай е умрял при секс опит. Трябвало да бъде снимано видео с уменията му, което да му послужи за намирането му на работа като културист в Америка.
Роднините на починалия мъж обаче и до през днешния ден настояват, че той е бил вързан с опашки откъм гърба, като е лежал по стомах на масажната маса и затова е нямало по какъв начин да прави каквито и да е било опити, в случай че желае да бъде записан на видео. Според тях Анита Мейзер скрито е пуснала убийците в жилището, които са блъснали Николай в тила и по-късно са го удушили, до момента в който той е бил завързан на масажната маса,

симулирайки секс случай.

Тези подозрения се подхранват и от счупения нос на Николай – той е бил притискан с груба мощ, до момента в който загуби схващане и издъхне. Въпреки това съдът одобри, че силиконовата сексбомба в действителност е умъртвила при акцидент своя брачен партньор и през 2017 година тя получи 3 години затвор. Още тогава мнозина възроптаха, че единствено за опита си да подкупи проверяващия служител на реда, Анита Мейзер би трябвало да бъде наказана на 4 години затвор, както е съгласно Наказателния кодекс.
В началото на февруари 2019 година Върховния касационен съд още повече облекчи ситуацията на ромката с рождено име Айше Желязкова, намалявайки присъдата й от 3 на 2 години. И с цел да бъде цинизмът цялостен – Анита Мейзер прекара повече от 4 месеца в болница и под домакински арест, които й се водеха като излежани в пандиза, поради...интимни заболявания. Миналата есен тя напусна пандиза в Сливен, с цел да лекува вагинална зараза, а този април присъдата й изтече и тя излезе от пандиза. Оттогава Анита Мейзер се укрива ловко от частни правосъдни реализатори, защото няма никакво желание да заплати кръвнината от 100 000 лв. на майката на убития Николай. Близките на културисга се притесняват, че Мейзер може да изчезне вечно от България, връщайки се още веднъж в Америка, написа " Уикенд ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР