Скандалната моделка Моника Валериева се прави едва ли не на

...
Скандалната моделка Моника Валериева се прави едва ли не на
Коментари Харесай

Моника Валериева изригна след хакерската атака: Починах си, а сега вече ще ви разкажа играта!

Скандалната моделка Моника Валериева се прави надали не на чиновник от кибер полиция. След изгубването на профила й в Инстаграм, тя безусловно откачи. И се закани грубо на всеки, дръзнал да показва подправен профил с нейното име и лице в мрежата.

„ Това просто е закононарушение и то се оказва, че е много съществено наказуемо а има хиляди страници даже оплюващи ни освен крадящи идентичност! Това също се санкционира. Аз не ги препречвам те нас ни!Моника Валериева се закани, подготвена е за борби с хакери Но и да сменят имената си страниците си фотосите си IP address е същия! А очевидците и пострадалите доста! С имиджа си. Те не се занимават, само че аз имам целия август да го върша ежедневно тук и в централата на Facebook в Лондон. Така че дано започваме. Аз си починах.
Ако беше толкоз просто всички щяха да са хакери! Качете детска порнография и са до 2 Мин във вас с качулките. Ако искаш през 7 Ip addressa мини доста са заблудени хората всичко е интернет-всичко! Просто законно бюрократическо се бавят нещата.
Не мога да споделя какво ще се случи с лица за които не давам отговор мога да споделя и сами да видите дали страниците съществуват плюс една страница оплюваща генерално не мен а всички известни персони! Сами преценете.
Могат да ги върнат, само че ще е за малко. И след това по-солено! Сега умерено могат да ме ненавиждат към този момент имат причина! Дори и да ме хакнат. Вече знам че ще ме възвърнат. Тъпото е времето! И не забравяй, връщат те в случай че не си направил нищо! “, изясни съвсем професионално Моника Валериева, заплашвайки възможните хакери.
„ Закона за персоналните данни към този момент е доста сериозен. Минаха годините, в които желаех да бъда обществена персона, в този момент съм! Но не ме вълнува. Вълнува ме и ми е забавно да върша качествена козметика не да я импортирам от Китай. Интересно ми е и ми прави наслаждение да е висок клас и с хубав дизайн.
Харесва ми бизнеса ми. Ако не харесваш продуктите ми-обосновай се! Ако си прав аз и екипа ми ще разрешил и фиксираме казуса. Ако не харесваш мен и персоналният ми живот, които споделям на персоналната си страница go fuck yourself bitch!…
Никой не те моли, кара, бие или заплаща да се рови, търсиш и интересуваш от особата ми. Че и ум да ми даваш за живота,който 98% мечтаят да водят “, надуто заключва Моника Валериева.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР