Скандалната моделка Кристин Каменова закри вчерашното предаване на Часът на

...
Скандалната моделка Кристин Каменова закри вчерашното предаване на Часът на
Коментари Харесай

Златотърсачки налазили ММА боеца на Кристин Каменова

Скандалната моделка Кристин Каменова закри вчерашното предаване на " Часът на Милен Цветков ". Наперената изкусителка сама изиска да завърши ефира след лют диалог с водещия и пожела лека нощ на феновете.


Преди това в течение на диалога Милен се опита да я предизвика за изтегления заем в размер на 20 бона, с който тя си наля силикон в бюста и отпътува за Дубай. " Хората мислят, че това е фрапантно, тъй като се опасяват от истината. Хората теглят заеми за доста безсмислени неща, да вземем за пример за телефон. Инвестирах в персоналното си самочувствие и се усещам щастлива ", съобщи Кристин.

В момента тя е същинска интернет сензация, всеки втори пост във " Facebook " е за нея и решението й да употребява банкова институция за прилагане на по-голям сутиен. В ефира на Нова телевизия Кристин показа, че откакто разгласи новината, че е сгодена за ливански ММА войник, " хиляди евтини златотърсачки " са го последвали в " Инстаграм ". За тяхно злощастие обаче тя била админ на профила и те нямат късмет да й го откраднат.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР