Скандалната Мис Плеймейт Нора Недкова реши да опровергае думите на

...
Скандалната Мис Плеймейт Нора Недкова реши да опровергае думите на
Коментари Харесай

Борба докрай! Мис Плеймейт опроверга бивша на Любо Ганев

Скандалната Мис Плеймейт Нора Недкова реши да опровергае думите на приятелката си Аниела Милушева, които се тиражираха в медиите през последните няколко дни.

Тя се яви на детектор на лъжата, от който стана ясно, че " не е спала с китаец за пари ". Недкова сама качи във Facebook, документите и файловете от " изпита ".



Само преди седмица в диалог със посочената за някогашна лбовница на волейболната легенда Лююбо Ганев, плеймейтката я попита за съвет - по какъв начин се спи с китаец за пари, тъй като нямала различен избор и останала без пукнат грош. " То е ясно, че не е спала с китаеца, тъй като в чата, който излезе, тя ме пита по какъв начин се прави секс с сходен човек. Защо единствено един въпрос е задала на този детектор, толкоз ли нямаше и други изказвания, които желае да опровергава, като толкоз й се ще да прави това ", пита от своя страна бизнес дамата Милушева.



На въпроса кой избра въпроса за проучването и единствено един ли е той, Недкова не разяснява и затвори телефона си.

" Защо не отговори на запитване дали е продажница и правила ли го е и с други хора за пари. Щеше да ми е забавен отговорът й ", отвърна още веднъж на собствен ред Аниела.
Още ми се пътува, макар че пътувах. Още ми се лудува, макар че лудувах. Още ми се дава, макар че доста дадох. Толкова доста видях, а толкоз доста остава.

Публикация, споделена от Nora Nedkova (@nora_nedkova) на Авг 13, 2018 в 9:31 PDT

Двете девойки се сдърпаха, откакто Нора Недкова, която преди време беше обвързвана с футболиста на Черно море Дани Кики, си разреши да влезе в персоналното пространство на Милушева. Тя преследвала гаджето й в тоалетната, с цел да я забележи. " От измяната й потегли абсурдът посред ни, а аз до тогава единствено се пробвах да й оказвам помощ. Действията й обаче доста ме ядосаха ", разяснява Аниела Милушева.

" България Днес "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР