Скандалната Жана Бергендорф далеч не е най-голямата издънка в семейството

...
Скандалната Жана Бергендорф далеч не е най-голямата издънка в семейството
Коментари Харесай

Братът на Жана Бергендорф изоставил син

Скандалната Жана Бергендорф надалеч не е най-голямата издънка в фамилията си. Криминалните истории и заигравките с опиатите на известната певица са нищо спрямо изцепките на по-големия ѝ брат. Той се е отказал от личното си дете.

Племенникът на Жана Бергендорф сега бил на към 10 години – почти колкото синът й Леон. За разлика от певицата обаче, която макар всичките си проблеми даже не е помисляла да изоставя детето си, драмите към другото момченце почнали безусловно с раждането му. Неясно за какво майката изоставя фамилията, когато момчето е напълно малко, и се постанова за него да се грижи само татко му. Това е най-големият брат на Жана, за чието битие тя избира да не приказва. Няколко месеца откакто остава самичък с детето си, той на собствен ред взема решение, че не е роден, с цел да отглежда поколение, и се отхвърля от момчето.

Мъникът бил на косъм да мине под грижите на страната. За благополучие обаче, Жана има още един брат, който също крие от необятната общност. Според осведомени, той е измежду дребното постоянни хора в цялото ѝ семейство. Човекът към този момент имал дете, само че с жена вземат решение да приберат и племенничето, с цел да го отгледат като роден наследник и да не попада в институции. Така на процедура го избавят от живот в дом за изоставени и от непрекъснати смени на приемни фамилии, на които са обречени децата, чиито родители се отхвърлят от тях.

Антония Петрова: Детето ми се роди в брак

„ Човекът взе момченцето и го осинови. По закон то към този момент публично е негов наследник. Родният му татко понякога върви на посетители, с цел да го види, а по два-три пъти в годината го взима за уикенда, да му се порадва”, описаха пред „ Уикенд” познати на фамилията. Внезапно обаче чичото заболява тежко. Получава разширени вени, поради които едвам седи прав. Това е страшна драма в живота на цялото семейство, защото работата му няма по какъв начин да се прави, до момента в който е седнал. Човекът е занаятчия във компания за произвеждане на мебели. „ Взима добра заплата, само че едвам устоя! Целите му крайници са сини и на буци! Много е зле! Добър занаятчия е, само че към този момент няма сили за работа, не се знае докога ще издържи!”, разясняват познати на семейството.

Въпреки че едвам се справял с тежката работа, не го уволнявали от страдание, а и поради положителното остаряло време, когато бил в действителност добър в специалността. Нещо повече – плащали му много висока заплата, тъй като знаели, че храни и свое, и непознато дете. Наскоро в фамилията проплакало и бебе – второ родно за по-малкия брат, за което са нужни още пари. На всичкото от горната страна постоянно взимал в дома си и сина на Жана – Леон, който оставал при него с дни. Така на моменти фамилията се грижело за развъждането на цели четири деца, написа "Уикенд ".

Самата Жана съвсем не поддържала връзка с болния си брат, а и той не бил измежду почитателите ѝ. Обвинявал я, че не е добра майка и не можел да ѝ елементарни, че сменя мъжете като носни кърпички. Двамата общували единствено едвам се уговорят по кое време звездата да му остави Леон и по кое време да си го вземе назад. Обикновено употребила чичото като „ гледач”, когато има нощни участия по заведения, пътувания по работа или срещи с „ ухажори”, а бащата не е разполагаем, с цел да се грижи за детето.

Певицата е признавала, че и самата тя е била изоставена от майка си – шофьорка на такси, която пред компанията на детето си предпочитала тази на своите безчетни любовници. Баща ѝ се разделя с майка ѝ още когато е бременна. Жана съвсем не загатва своите братята обществено и избира да се преструва, че не съществуват. По-често приказва за своята сестра – щерка на майка си от втория ѝ мъж, който известно време отглежда и певицата.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР