Скандалната изцепка на съдиите от СГС моментално бе атакувана от

...
Скандалната изцепка на съдиите от СГС моментално бе атакувана от
Коментари Харесай

Схемата На Братя Галеви Не Проработи! Аверът Им Йоско Остава На Топло!

Скандалната изцепка на съдиите от Софийски градски съд мигновено бе атакувана от прокуратурата, която внесе мълниеносен митинг против предварителното освобождение на Сливенския. През това време съгласно хора от ъндърграунда той трябвало да бъде измъкнат по схемата на Братя Галеви и да избяга от България. Хора от Дупница разкриха, че негови емисари се срещали с подчинени на Пламен Галев и по думите им даже си платили, с цел да бъде организиран прехвърлянето му зад граница. Това обаче по този начин и не станало и Галеви зарязали тогавашния си сътрудник у нас и в пандиза.

Сливенския на 2 март 2011 година умъртви двама мъже при злополука в София с 2,6 промила алкохол в кръвта и по-късно получи 6-годишна присъда за това. Софийски градски съд го пусна на независимост 4 месеца и 7 дни преди изтърпяването на наказването с претекст, че имало доказателства да се е поправил в общежитието в Казичене – имал трайно положително държание, награди и участия в спектакли. От прокуратурата обаче показаха, че в хода на правосъдното съвещание наблюдаващият прокурор е изразил мнение да се остави без почитание молбата на ограничения от независимост, защото не са налице доказателства за поправянето на Сливенския, написа " Ретро ".

В митинга на прокуратурата бе изтъкнато, че Софийски градски съд е дал по-голям превес на данните в поддръжка на условното предварително освобождение на Йосифов. И че съдът не е отчел, че задачите на наказването към момента не са реализирани в цялостен размер, в това число наказаният не е изпълнявал програмата за придобиване на междуличностни умения, толериране на другите и понижаване на експанзията.

Йоско е едно от добре познатите имена в родния ъндърграунд. Свързван е с разпространяване на опиати, нелегално оръжие и застъпничество на търговията с плът в Централна и Западна Европа, само че през годините следствията не са достигали до сериозен резултат точно тъй като го закриляли Галеви.

През 2004 година Йосиф Йосифов беше задържан по съмнение, че е „ поръчал ” убития в Амстердам Косьо Самоковеца. Тогава проверяващите откриха, че Йоско е контактувал с физическия причинител на закононарушението преди и след стрелбата. До присъда още веднъж не се стигна.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР