Скандалната футболна половинка Аура Руис направи любопитни признания за сексуалния

...
Скандалната футболна половинка Аура Руис направи любопитни признания за сексуалния
Коментари Харесай

Скандална футболна половинка коментира сексуалния си живот с бивш футболист на Реал и ПСЖ

Скандалната футболна половинка Аура Руис направи любопитни самопризнания за половия си живот с някогашния футболист на Реал (Мадрид) и ПСЖ Хесе Родригес.

Преди време двамата се разделиха след заплашителен скандал около раждането на детето им, само че след това си простиха, събраха се и по думите на брюнетката, си прекарват ужасно.

Тогава Руис беше наказана на 10 дни затвор за обиди, закани и тормоз на някогашния си обичан и татко на детето Хесе Родригес подаде тъжба, а откакто двамата бяха изслушани, съдията реши да я накаже за постъпките ѝ. Тъй като Руис е майка на малко дете, в пандиза ѝ предложиха да размени престоя зад решетките с публично потребен труд за 10 дни.

" Той ме обича и непрекъснато ми го демонстрира. Харесвам разнообразието в леглото и имам доста играчки. Имам и такива, за които Хесе не знае. И на двамата ни харесва да ги използваме. И той, и аз сме доста демократични в това отношение. Аз съм огромен почитател на ексцентричния секс и не обичам еднообразието ", разяснява Руис.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР