Скандалната дизайнерката Миглена Каканашева и любовникът й Румен Рончев се

...
Скандалната дизайнерката Миглена Каканашева и любовникът й Румен Рончев се
Коментари Харесай

Мегз и богатият й любовник осъдени на затвор!

Скандалната дизайнерката Миглена Каканашева и любовникът й Румен Рончев се снабдиха с условни присъди по обвиняването за отнемане. Двамата, дружно с братовчеда на Каканашева, който също бе обвинен по делото, са сключили съглашение с прокуратурата.

Случаят стартира при започване на месец септември предходната година, когато Мегз разгласи за откраднат джипа си марка "Мерцедес G350 ". Жалбата в Първо районно е подадена от братовчедът Лесов.

Той съобщил, че на 27 септември е оставил първокласния автомобил пред заведение в пловдивския квартал "Кючук Париж ", а на идната заран лъскавото возило го нямало.

Неочакван поврат по делото против гаджето на Мегз

Джипът е взет на лизинг и е благосъстоятелност на "Софауто ". По време на следствието криминалистите се натъкнали на много спорни и подозрителни обстоятелства. Така вместо кражба на кола, се оказало, че проверяват застрахователна машинация, в която са забъркани Антон Лесов, Мегз и новото й гадже.

Лесов е наказан за това, че незаконно е присвоил непозната движима движимост – лек автомобил „ Мерцедес ", благосъстоятелност на лизингова компания, на стойност 98 586 лв., която е владеел, като обсебването е в огромни размери и присвоената движимост е заместена до привършване на правосъдното разследване в първоинстанционния съд.

Какво става? Рончев и Мегз се появиха скрито в съда (СНИМКИ)

По утвърденото съглашение му е наложено наказване от 2 години и 6 месеца отнемане от независимост условно с изпитателен период от 5 години.

Три години условно с 5 години изпитателен период получи Румен Рончев. Освен за отнемане на автомобила, той е наказан и за това, че е лишил непознати недвижими движимости.

Ченгета спипаха в крачка богатия ухажор на Мегз с новата му G-класа

Миглена Каканашева пък е наказана на 2 години отнемане на независимост с 4 години изпитателен период. Тя бе упрекната, че съзнателно е склонила обичания си, както и братовчед си да присвоят автомобила.

Определението на Районен съд-Пловдив, с което е утвърдено съглашението, е влезнало в действие и не предстои на митинг и обжалване.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР