Скандалната бивша кметица на ж.к. „Младост” Десислава Иванчева е претърпяла

...
Скандалната бивша кметица на ж.к. „Младост” Десислава Иванчева е претърпяла
Коментари Харесай

Скандалната Иванчева претърпя тежък удар от мъжа си!

Скандалната някогашна кметица на ж.к. „ Младост” Десислава Иванчева е претърпяла тежък удар от непосредствен човек, до момента в който е търкала наровете на килията на следствения арест, твърди "Уикенд ". Дългогодишният съкровен другар на Иванчева – предприемачът Пеньо Иванов, е зарязал възлюбената си още през лятото и е напуснал вечно общия апартамент, който обитаваше с нея в „ Младост”.
Гологлавият любим на Десислава Иванчева дори не намерил сили да се види очи в очи с подсъдимата за рушвет ексуправничка на втория по величина жилищен регион в София, а предал ключа от жилището на нейна съседка. „ Пеньо се уплаши от обвиняванията против приятелката му, тъй като започнаха да проверяват и него, а данъчните стартираха инспекция на приходите му за последните 5 години. В първите 2-3 месеца след задържането на Деси той я посещаваше всяка седмица в ареста и й се кълнеше във честност, само че това лято внезапно спря да идва на свиждания и потъна вдън земя. Клюката мълви, че към този момент си има нова другарка и не желае и да чуе за Деси Иванчева, за която единствено допреди година бе подготвен да се ожени и да имат дете”, споделя близка до подсъдимата за корупция.
Екскметицата на „ Младост” живееше от 3-4 години на фамилни начала с Пеньо Иванов, който е някогашен чиновник в Италианското посолство, като двамата дори бяха стартирали ин витро процедура за основаване на бъдещо поколение. Преди да бъде показно задържана в центъра на София дружно със заместничката си Биляна Петрова тази пролет, Иванчева се бе подложила на две несполучливи изкуствени оплождания. Бившата кметица на „ Младост” се надяваше да възобнови опита за раждане на дете след излизането си от ареста, само че след позорното бягство на възлюбения й проектите й за дете се отсрочват за неопределен срок.

Преди да бъде закопчана с рушвет от 70 000 евро, Деси Иванчева и Пеньо обикаляха дружно цяла Европа, а последната им отмора в Гърция дори отсрочи акцията по задържането й. От разкрити СРС-та по делото за рушвет стана известно, че екс кметицата на „ Младост” на два пъти мести във времето срещата си с медиатора Петко Дюлгеров, акредитиран от строителния бизнесмен Александър Ваклин да предава вноските по подкупа за позволение за градеж на постройка в местността „ Камбаните”.
Същевременно от „ Уикенд” са безапелационни, че Иванчева сигурно ще се кандидатира на идните избори за кмет на София. Отстранената от поста си в „ Младост” някогашна фризьорка към този момент е упълномощила приятеля си – предприемача със противоречива известност Стефан Дичев, да сътвори предприемчив комитет, който да издигне кандидатурата й за градоначалник.
„ Местният избор през есента е единственият късмет на Иванчева да напусне ареста и да отсрочи правосъдния развой за рушвет, който се води против нея и заместничката й Биляна Петрова. Тя дори си има вяра, че може да доближи и до балотаж, защото е убеждавана от доближените си, че има ореол на мъченица”, разясняват бъдещите проекти на Десислава нейни познати.
Екс кметицата на „ Младост” и заместничката й Биляна Петрова излязоха от ареста ден преди Коледа, откакто прекараха 8 месеца и 4 дни зад решетките. Очакванията са двете да бъдат върнати в килиите до няколко дни, когато Апелативния съд ще взема решение дали да ги прати отново „ на топло” или да ги остави под домакински арест. Ден преди Нова година Иванчева прикани с обява във фейсбук своите поддръжници да са подготвени за митинг пред Съдебната палата, при положение, че още веднъж бъде вкарана в ареста.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР