Скандалната арт двойка Радина Кърджилова и Деян Донков са претърпели

...
Скандалната арт двойка Радина Кърджилова и Деян Донков са претърпели
Коментари Харесай

Деян спря да бие Радина! Кърджилова не близва алкохол от 2 години и Донков го отказа

Скандалната арт двойка Радина Кърджилова и Деян Донков са претърпели същинска трансформация в връзките, научи HotArena .

Двамата са загърбили свадите и диващината , които гонеха любовта им и най-сетне си седнаха на задниците, както споделят сътрудниците им от сцената.

Радина и Деян, за удивление на всички, са се трансформирали в родители за образец . Всеки прави взаимни отстъпки поради дребния им наследник Христо и заобикалят всевъзможни спорове, описват техни другари, които не могат да се нарадват на новата епоха на двойката. Самата Кърджилова показа неотдавна в тв ефира, че с половинката си към този момент са надживели тъмния интервал и в този момент се радват на домашно успокоение и цялостна естетика .

Няма към този момент сълзи, кавги и полупиянски свади, камо ли плесници ”, показват се цветисто хора от тесния кръг на актьорите, цитира „ Таблоид “.

Всъщност ангелът-хранител на дома е Радина, която треперела да не би обичаният й отново да се запие, да тръгне по среднощни гуляи и още веднъж да й вдигне ръка . Затова Кърджилова даже не близва и капка алкохол, а Деян, в символ на взаимност, отказал мощните концентрати . „ Не пия от 2 години ”, показа нежната брюнетка, която от ден дневно наподобява все по-слаба около грижите за дребния, само че и тъй като е предходна напълно на здравословен режим на хранене, който съвсем не включва месо. „ Щастлива съм, усещам се ужасно ”, признава Ради и не крие, в този момент смисълът на живота й не е Деян, а дребният Христо.

Допреди 2-3 години, когато темпераментните артисти от Народния бяха свободни единици, не минаваше и вечер да не седнат на маса с алкохол някъде на открито и да се приберат по дребните часове. Може би по тази причина, а и поради сприхавия манталитет на видинчанина, Донков постоянно ревнуваше и вдигаше кавги на обичаната си след щедро количество напитки.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР