Скандалната 17-годишна изпълнителка Сузанита едва излезе от клиниката за лечение

...
Скандалната 17-годишна изпълнителка Сузанита едва излезе от клиниката за лечение
Коментари Харесай

Сузанита вече копае дъното: Кара кола по гащи, показа си дупето

Скандалната 17-годишна изпълнителка Сузанита едвам излезе от клиниката за лекуване от наркозависимост и още веднъж стартира с провокациите. Щерката на фолклегендата Орхан Мурад изимитира своята кака Андреа, с която преди време имаха обща ария „ Строго неразрешено ”.

Доскорошната обичана на Кубрат Пулев-Кобрата откри разтуха от раздялата, като стартира да си пуска разголени фотоси и клипчета в обществените мрежи. На едно от тях тя подвига нагоре рокличката си и задните й елементи лъсват единствено по прашки, до момента в който се разхожда. Абсолютно същото в този момент направи и 16 години по-малката Сузанита. Както върви със зелено спортно панталонче, тя внезапно го смъква и остава единствено по еротични гащички.

В друго малко видео, оповестено в обществената мрежа инстаграм, ученичката не се свени да покаже по какъв начин се вози единствено по долни дрехи в автомобил до шофьорското място. Певицата е единствено по бели прашки от световноизвестна марка. Тя е вирнала голия си крайник през прозореца на вратата, с което пречи на тайнствения водач на вижда страничното огледало за назад виждане.

Появи се и недопечен клип от първите изяви на Сузи пред камера, в които тя тресе голите си задните си елементи на седалка на кола. Получава директиви от режисьор, а фрагментите очевидно са подготвяни за публично видео към ария. Само преди дни Сузан Мурадова, както е същинското и име, проговори за престоя си в клиниката за наркомани, където бе допреди месец.

„ Случи ми се нещо много неприятно. Съвкупност от неприятни моменти и тогава търсех разтуха. Намерих я в неразрешените вещества. Сега съм изцяло чиста, само че не мога да кажа, че към този момент съм самостоятелна. Това изисква време. Бях единствено месец в клиниката и не настоявам, че съм излекувана. Продължавам, като навестявам дневен център ”, призна Сузанита в рубриката „ Нищо персонално ” по Нова телевизия пред журналиста Краси Боев. Бащата на младата звезда също успокои почитателите й, че тя към този момент е добре.

„ Сузи е повече от добре. Здрава е, наддала е към 14 кг за месец. Виждам, че е стимулирана и спокойна. Когато тя показа намерено, че се лекува, някои хора ни питаха дали ние с Шенай като нейни родители не се усещаме афектирани, не ни ли засрамва. Не! Не единствено, че не сме засрамени, а сме горди с решението й ”, разгласи пред медията ни Орхан Мурад неотдавна. Припомняме, че още преди 3 години в изявление за вестник „ България Днес ” майката на певицата – Шенай Мурад, призна:

„ Да, Сузи пуши цигари, тъй като аз съм й разрешила. Тя сама би трябвало да осъзнае след това, че не би трябвало да го прави. Алкохол не използва, макар че в никакъв случай не сме я спирали да пие по половин чаша винце или бира. Аз постоянно съм била с нея и родител, и другар. С пердах не се възпитава ”, сподели тогава брачната половинка на Орхан Мурад.

„ Сега обществените са ни погнали да вървят след нас поради Сузанита. Те ли ще ми гледат детето по-добре от мен? Коя майка желае да възпита неприятно децата си! Всичко е поради тези клипове. Тя просто е артистична. Нека да вземат на по-високо равнище да наблюдават какво става по нощните заведения, какъв брой наркомания има там ”, съобщи през 2017 година Шени. Самата Сузанита призна, че е разочаровала най-вече баба си и дядо си с държанието си, когато е била наркозависима, написа " България Днес ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР