Скандална снимка на щерките на и Лияна взриви мрежата! Пубертетът

...
Скандална снимка на щерките на и Лияна взриви мрежата! Пубертетът
Коментари Харесай

Потрес! Вижте на какво приличат щерките на Анелия и Лияна! Шок СНИМКА:

Скандална фотография на щерките на и Лияна взриви мрежата! Пубертетът очевидно към този момент крепко тресе двете наследнички на фолк певиците. Но на външен тип, въобще не наподобяват като тийнейджърки, а като 30- годишни каки.
Анелия с щерка си Ивон
Двете фолк щерки са напомпали джуките до спукване с хиалурон, а лицата им са скрити под дебели пластове грим. Най- фрапантното обаче е, че девойките наподобяват като безспорни клонинги.

Дъщерята на Анелия и Коко Динев – Ивон, е на 14 години, само че от година насам към този момент върви с тонове макияж, а устните й са непроменяемо издути до спукване. 15- годишната Денис пък наподобява като цялостно копие на майка си Лияна и даже върви с нейната прическа. Двете вип- наследнички към този момент бръмчат по кафенетата и бройкат гаджета.
Денис и Ивон
Външния тип на тийнейджърките обаче по никакъв начин не се харесва на почитателите им обществените мрежи. Ивон и Денис отнесоха лавина от отрицателни мнения. А някои от потребителите означиха, че спрямо тях, скандалната Сузанита наподобява на почтено момиченце.

Известните майки на Ивон и Денис очевидно по никакъв начин не са обезпокоени от фрапантния тип на децата си. Анелия даже постоянно споделя селфита с щерка си и макар отрицателната реакция на почитателите, никак не се трогва, а още повече подстрекава Ивон.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР