Скандална риалити звезда стана водеща на информационната емисия новини в

...
Скандална риалити звезда стана водеща на информационната емисия новини в
Коментари Харесай

Водеща на информационна емисия възмути ефира с гърдите си

Скандална риалити звезда стана водеща на осведомителната емисия вести в една от малките екрани в родната ѝ Аржентина, което при други условия не би пробудило публични безредици.

Но още в една от първите си излъчвания 25-годишната Ромина Маласпина се появи в ефир в дръзка, предизвикателна блуза, през която изпъкваха и личаха гърдите ѝ.

Маласпина, която има безчет участия във всевъзможни телевизионни формати като "Сървайвър " и "Биг Брадър ", постоянно е успявала да притегли публичното вниманието върху себе си, само че този път рецензиите против нея са по-масови, защото е водеща на вести и по мнение на аудиторията се чака да заложи на малко по-сдържан и грациозен жанр на обличане.

Да намирам за необичайно, че една жена демонстрира тялото си, по този начин ли? Докато продължавате да гледате на женските гърди като на нещо анормално, постоянно ще вървим обратно. Еволюирайте!, отговори 25-годишната водеща на множеството нападки против себе си в една от обществените мрежи.

Въпреки рецензиите Маласпина може да се похвали, че след въпросната емисия почитателите ѝ в Instangram са набъбнаха стремглаво с 500 000 и към този момент наброяват 1,5 млн. души.

Въпреки триумфа, който регистрират малкия екран и новата им звезда, болшинството от аржентинци се надяват управлението на медията да предприеме някакви ограничения и да я облича в малко по-пристойни тоалети, в случай че не могат да я освободят за сметка на по-скромно и разбиращо от занаята момиче.

View this post on Instagram
Host Canal 26 Noticias El top que tanto me preguntaron es de @lorenaperazzobsas y los aros también! #handmade Los espero esta noche de 22 a 24 hrs Cual foto es tu favorita? 1️⃣,2️⃣, 3️⃣?

A post shared by ROMINA MALASPINA (@romimalaspina) on Jun 17, 2020 at 10:48am PDT
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР