Скандална присъда по 15-годишно дело е постановила дъщерята на Бойко

...
Скандална присъда по 15-годишно дело е постановила дъщерята на Бойко
Коментари Харесай

Дъщерята на Бойко Рашков го задмина - с колко милиона е мотивирана наследница на имотния крал, за да оправдае бандити след 3 години забавено дело

Скандална присъда по 15-годишно дело е постановила дъщерята на Бойко Рашков - Илиана, научи ПИК. В началото на август дъщерята на инсталирания като длъжностен министър на вътрешните работи, с цел да всява боязън и да сипе неистини, съумява в последна сметка да завърши тригодишната си работа по... писането на претекстовете по наказателно дело против притежателите на пиратски уебсайт №1 у нас “Замунда “.

Разследването против притежателя на уеб страницата Мартин Павлов и систематичния админ Димитър Цанков стартира още преди 15 години и се води от отдел “Компютърни закононарушения “ при ГДБОП.

През 2010 година двамата са предадени на съд, като по този мотив тогавашният шеф на отдела Явор Колев разяснява пред медиите: “Вече се вижда, че всички институции, освен Министерство на вътрешните работи, осъзнават своята функционалност по битката с пиратството и подхващат дейности против него “.
свързани новини177635на 23.08.202137929на 08.07.2021
11 години по-късно делото е завършило едвам на първа инстанция, като действително претекстовете на арбитър Рашкова са към три страници или казано по този начин - на арбитър Рашкова й е лишило 3 години, с цел да написа три страници!

Останалото са имена на кино заглавия, които потребителите са можели да смъкват от “Замунда “ изцяло гратис, в нарушаване на авторските права.

Според арбитър Рашкова обаче, Павлов и Цанков са почтени, тъй като “нямало предумисъл в дейностите им “, написа тя в претекстовете си на трите страници.

Така съгласно единствената на 19-те парцела на Бойко Рашков, да откраднеш филм, да му монтираш надписи и да го качиш в платформа, от която печелиш милиони от реклама, деяние без предумисъл.
свързани новини651758на 24.06.2021
Възмутени от присъдата сътрудници на Рашков считат, че мотивацията за сходно неуместно решение се крие в шестцифрена сума! В такива закононарушения по работа е подозиран и татко й Бойко Рашков, който внезапно се оказа с парцели за няколко милиона лв., насъбрани от “чиновнически заплати “ в милицията.

Припомняме, че Илиана е единствена на 19-те парцела за няколко милиона лв. на на Бойко Рашков, откогато татко й дерибейства в страната, се издигна до углавен арбитър в Софийския областен съд,
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР