Скандална любовна история е на път да взриви родния шоубизнес.

...
Скандална любовна история е на път да взриви родния шоубизнес.
Коментари Харесай

Скандална сексбомба се натиска тайно с ...

Скандална любовна история е на път да взриви родния шоубизнес.

Скандалната силиконка Кристин Каменова, станала известна с потребителския си заем за нови гърди и екскурзия до Дубай, от няколко месеца мачка чаршафите с „ Мистър София “ Ричард Величков, написа Флагман.бг. Читател на уеб страницата е изпратил папарашки фотоси, на които предишния уикенд двамата се натискат в тузарски комплекс на Слънчев бряг.



Искрата сред тях пламнала още през май, когато хвърлиха облеклата за взаимна еротична фотосесия. Кристин и Ричард обаче решили да пазят в дълбока загадка връзката си, като и сега отхвърлят, че са освен това от другари. За задачата скандалната силиконка и фитнес треньорът на звездите отскачали съвсем всеки уикенд до Слънчев бряг, с цел да се скрият от любопитните погледи на своите познати в столицата. Те даже предпочитали да вървят на плаж във ВИП зоната на затворения комплекс, където отседнали, с цел да не бъдат на показ.

Бургаският уебсайт написа още, че повода да крият връзката си била да не изгубят част от своите почитатели. Двамата считали, че са доста по-вървежни измежду аудиторията, в случай че са „ сингъл “. Първоначално шеметната хубавица се тормозила и от реакцията на известния предприемач, който зарязала поради съвсем два пъти по-младия Ричард.



Влиятелният бургаски бизнесмен даже беше подготвен да постави завършек на брака си поради русата изкусителка, само че в последна сметка решил да се върне при фамилията си.

Въпреки че за пред света не са дружно, Ричард не спирал да глези новата си обичана и да я отрупва със скъпи дарове. Последният от тях бил изключително ексцентричен – първото място на конкурс за хубост.

Според мълвата известният бодибилдър броил 5 бона, с цел да бъде неговата обичана коронясана като Best erotic model 2018. За да е сигурен, че успеха на силиконката е вързана в забрадка, самият Ричард взел участие в журито на състезанието, който се организира предишния уикенд в известен нощен клуб в Слънчев бряг.

До този миг Кристин и Ричард пазеха връзката си в дълбока загадка
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР