Скандалите вече нанесоха имиджова щета върху управляващата партия, но като

...
Скандалите вече нанесоха имиджова щета върху управляващата партия, но като
Коментари Харесай

Димитър Ганев с последни данни за евроизборите

Скандалите към този момент нанесоха имиджова вреда върху ръководещата партия, само че сякаш празниците и визитата на папата тушираха свадите. Но сигурно след свадите можем да кажем, че има политически паритет сред двете водещи партии. Това съобщи в предаването "Офанзива " по Канал 3 политологът от "Тренд " Димитър Ганев във връзка идните евроизбори.

"Очакваме ниска изборна интензивност на евроизборите. Фактор за избирателността е и това, че евроизборите са част от три обединени почивни дни и ще има повече пътувания. По облагодетелствани от този факт ще са Българска социалистическа партия, защото техният електорат е по-трудно преносим и по-скоро ще са си по родните места ", сподели още той.

"Войната сред "Дондуков " 1 и "Дондуков " 2 не е серпантина. Не знам дали поради тази борба. Дори да има спад при рейтинга на Бойко Борисов, обстановката няма да е трагична, само че не е по този начин при този на Румен Радев. При него има спад в доверието до под 50%. От войната сред президента Радев и премиера Борисов, губи президентът. ", добави Ганев.

"Това, което Борисов прави, не е нищо ново. Когато има някакво напрежение, се стига до оставки. И с помощта на това той е министър председател, а ГЕРБ е водеща политическа мощ. Това е давало резултат до момента. Но мисля, че в един миг тези оставки ще претърпят инфлация и няма да имат такава тежест ", разяснява социологът за абсурда с жилищата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР