Скандалите в малката коалиция не са пречка правителството да работи.

...
Скандалите в малката коалиция не са пречка правителството да работи.
Коментари Харесай

Борисов: Скандалите в Обединени патриоти не пречат на правителството да работи

Скандалите в дребната коалиция не са спънка държавното управление да работи. Това съобщи при посещаване в Димитровград министър-председателят Бойко Борисов. Премиерът Бойко Борисов добави, че огромната коалиция работи добре, макар свадите сред водачите на дребния съдружен сътрудник.
Голям скандал в дребната коалиция: Предизборен конфликт в „ Обединени патриоти ” Никой не загатва в прав текст реденето на листите, само че Вътрешна македонска революционна организация, НФСБ и "Атака " наподобяват непримирими
„ Всяка политическа партия, нейните водачи си имат своя политика и си я развиват, и приказват. Важното е това да не пречи на общата работа на държавното управление, а то не пречи, прелестно си работи коалицията”, уточни Борисов.

За идните евроизбори, Борисов предсказа победа за ГЕРБ и се усъмни в коректността на данните на АФИС.
АФИС: ГЕРБ и Българска социалистическа партия са с изравнени шансове на евроизборите Двете водещи политически сили ще си поделят по 6-7 мандата, сочи изследване на организацията
„ Агенцията, благосъстоятелност на члена на изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия – дава, че Българска социалистическа партия води в тяхното социологическо проучване”, разяснява министър-председателят.

Борисов отговори и на нападките на левицата, че той и държавното управление употребяват Специализираната прокуратура, за офанзива против всеки, който прави разкрития.

„ Има профилирани органи, които, нали всички приказват, да има институционалност. В момента институциите работят, какво общо имаме ние с тая работа – да си носят отговорност, за всеки каквото е правил”, сподели още министър председателят.

Борисов напомни и че депутати от ГЕРБ са привлечени като обвинени и даде за образец Делян Добрев.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР