Скандалите в киното и музиката не са нищо ново под

...
Скандалите в киното и музиката не са нищо ново под
Коментари Харесай

Семейство Симпсън ще изтрие епизод с участието на Майкъл Джексън

Скандалите в киното и музиката не са нищо ново под слънцето. Този, който се вихри към Ар Кели, е един от тях. Още по-пресен образец е всичко, което се случва към музиката на Майкъл Джексън .
 Майкъл Джексън, филмът Leaving Neverland и какво ще се случи с песните му
Забраняват музиката на Майкъл Джексън

Защо Джако към този момент не е Краля на попа

Всичко това се отприщи след биографичния филм Leaving Neverland , в който изпълнителят е упрекван в полов тормоз над деца. Десетки радиостанции по целия свят взеха решението да спрат да пускат песните на Краля на попа, а тил му обърна и " Семейство Симпсън " .
 Бивша прислужница на Майкъл Джексън с нови обвинявания
Бивша прислужница на Майкъл Джексън с нови обвинявания

Атаката против починалия музикант продължава

Любимата анимация, която надвишава 600 епизода, разполага и с един, в който можем да забележим Майкъл Джексън. След видяното в биографичния филм обаче основният продуцент на " Семейство Сипмсън " - Джейм Л. Брукс е взел решение този епизод да бъде отстранен и да не се излъчва повече.

Пред The Wall Street Journal той споделя, че това е бил единственият избор, който е имал. Брукс добавя, че е срещу изгарянето на книги, само че тази книга, оприличавайки сериала на книга, е негова и счита, че премахването на една глава няма да навреди.

Задава ли се краят на " Семейство Симпсън "

Какво ще последва от договорката сред Disney и Fox

Става дума за епизода Stark Raving Dad, който е излъчен за първи път през 1991 година В него Хоумър е изпратен в психиатрична клиника, където се среща с човек, който си мисли, че е Майкъл Джексън. Интересното обаче е, че героят е озвучен персонално от Краля на попа, написа Digital Spy.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР